یادداشتهای مجموعه آثار معرفت مآل (4) مجموعه آثار معرفت مآل 1402/12/16 عمود ۷۳۵ محمود ابراهیم قزوینی 5.0 1 کتاب معرفت مآل عمود ۷۳۵ نویسنده: محمود ابراهیم قزوینی 0 3 مجموعه آثار معرفت مآل 1402/3/27 پیاده ها ماه را می نوشند محمود ابراهیم قزوینی 5.0 1 کتاب معرفت مآل « پیاده ها ماه را می نوشند » پنجمین اثر داستانی با ایده ابداعی معرفت مآل. 0 7 مجموعه آثار معرفت مآل 1402/3/25 هر روز پنج شنبه است: چگونه هفت روز هفته را شاد باشیم جوئل آستین 4.0 2 هیچ چیز برای یک نویسنده بهتر از ذهنی آرام و نا مشوش نیست. تکنیک های کاربردی این کتاب روح را صیقل می دهد تا آرام فکرتان را برای نگارش داستان بسیط نمایید. با احترام محمود ابراهیم قزوینی 0 5 مجموعه آثار معرفت مآل 1402/3/25 خسی در میقات جلال آل احمد 3.9 52 شروع علاقه من به نویسندگی از این کتاب بود. اغلب نوشته هایم در اوان نوجوانی رنگ و بوی کلمات جلال را داشت. حالا دیگر سالها از آن زمان سپری شده و من در حال کلنجار رفتن با مجموعه داستان های چاپ شده ام با عنوان داستان های حقوقی معرفت مآل هستم. در باره ی ایده این کتابها به زودی بیشتر صحبت خواهم نمود. با احترام محمود ابراهیم قزوینی 0 10