یادداشتهای امیرمحمد کاظم لو (6) امیرمحمد کاظم لو 1403/5/4 آمبر براون از عصبانیت قرمز می شود! پائولا دانتسیگر 4.1 1 بالاخره بعد از دو جلد نویسنده توانست حس آمبربراون را به خواننده منتقل کند در دو جلد قبلی موضوع داستان مشخص نبود ولی حالا موضوع مشخص است داستان را هم فاش نمی کنم تا بیشتر علاقه مند به خواندن آن بشوید حتما بخوانید 👍 0 1 امیرمحمد کاظم لو 1403/5/4 همیشه آمبر براون پائولا دانتسیگر 4.0 2 این کتاب را من چند روز پیش خواندم اما باز هم به دلم ننشست این کتاب باز هم هدف مشخصی نداشت ولی بهتر از جلد قبل بود☆ پیشنهاد به دوست داران کتاب 👍 0 1 امیرمحمد کاظم لو 1403/5/4 آمبر براون امتیاز بیش تری می خواهد پائولا دانتسیگر 4.3 1 این کتاب جلد ۴ آمبربراون است خلاصه این کتاب را هر جایی می توانید پیدا کنید این کتاب از بقیه جلدها کمی ضعیف تر عمل کرد چون داستان واضحی نداشت امیدوارم در جلد های بعدی بهتر عمل شود 0 1 امیرمحمد کاظم لو 1403/4/30 آمبر براون به کلاس چهارم می رود پائولا دانتسیگر 3.9 1 این کتاب جلد سوم از کتاب آمبر براون است جایی که در آن همه چیز آماده است اما جای یک دوست خوب و صمیمی خالی است آیا آمبربراون می تواند جای دوست خالی اش را پر کند؟ یا باید تا آخرین روز کلاس چهارم تنها باشد؟؟ از آن طرف مادرش خیلی با مکس جور شده و این یعنی مادر و پدر دیگر نمیتوانند با هم باشند حالا پدر چه می شود؟؟ 0 1 امیرمحمد کاظم لو 1403/4/29 آمبر براون، آبله مرغان خوردنی نیست! پائولا دانتسیگر 4.2 1 این کتاب جلد ۲ آمبربراون است جایی که در آن آمبر براون بعد از اتمام مدرسه و سال سومش به تعطیلات میرود و همراه خاله اش میخواهند ابتدا به لندن و سپس به پاریس یعنی شهری که پدر در آنجا کارمی کند بروند ولی ناگهان یک اتفاق همه چیز را به هم میزند آیا همه چیز به هم خورد؟؟؟ حتما این کتاب را بخوانید 0 1 امیرمحمد کاظم لو 1403/4/27 آمبر براون یک مداد شمعی نیست پائولا دانتسیگر 4.0 1 این کتاب جلد ۱ مجموعه داستانی آمبر براون است جاستین و آمبر خیلی با هم دوست هستند و کار های خود را دونفره انجام می دهند جایی که در ابتدا همه چیز خوب پیش می رود ولی ناگهان یک کار خوب به پدر جاستین پیشنهاد میکنند و جاستین مجبور است به ایالت آلاباما برود و این یک تغییر بزرگ است این کتاب را به علاقه مندان به کتاب معرفی میکنم 0 1