یادداشتهای امیرحسین حیرانیان (5) امیرحسین حیرانیان 1401/1/2 هوری: زندگینامه و خاطرات سردار شهید علی هاشمی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 6 در چهارمین قسمت پادکست پایداری به سراغ معرفی و روایت خلاصه از این کتاب رفتیم. از سال 1362 عملیات های دفاع مقدس به مشکل میخورد.تعداد نیروهای زیاد عراقی،تعداد تجهیزات پیشرفته و معابر های سختی که غربی ها برایشان درست کرده بودند.همه و همه عواملی برای به ته خط رسیدن جنگ بود. اما و اما سردار گمنامی به اسم علی هاشمی بلند میشود و میگوید باید از طریق هور و آب به جنگ ادامه بدهیم.خیبر و بدر دو عملیات مهم و شکوهمند در دوران دفاع مقدس است که به پیشنهاد و طرح ریزی نیروهای علی هاشمی به وجود میآید. این کتاب درباره کسی صحبت میکند که نخبه ترین و گمنام ترین فرماندهان دفاع مقدس بود.و حاج قاسم ها از علی هاشمی ها درس ها یاد گرفتند..... برای شنیدن خلاصه کتاب از نرم افزار های کست باکس،فیدیبو،شنوتو،گوگل پادکست استفاده کنید. 0 7 امیرحسین حیرانیان 1401/1/2 هیچ چیز مثل همیشه نیست: زندگی نامه داستانی شهید مدافع حرم امیر سیاوشی الهه آخرتی 4.4 2 در پنجمین قسمت پادکست پایداری به سراغ معرفی و روایت خلاصه از این کتاب رفتیم. داستان درباره امیر است.امیری شیطون با نمک و شوخ و رفیق دوست.شاید بار ها به گلزار شهدای چیذر رفته باشید اما فقط به اندازه دیدن سنگ قبرش او را بشناسید و دربارش در حد نوحه حاج محمود کریمی شناخت داشته باشید.امیر خادم امام زاده علی اکبر چیذر مردی که در همان گلزار از خانمش خواستگاری میکند و 5 سال از پدر دختر خانم جواب نه دریافت میکند ولی با صبوری به خانم میرسد اما در نهایت شهید مدافع حرم میشود.داستانی سرشار از خنده و اشک.حالتان هم خوب میشود و هم بد.جریانات و اتفاقات پیش آمده برای امیر داستان شنیدنی و جالب است. برای شنیدن خلاصه کتاب از نرم افزار های کست باکس،فیدیبو،شنوتو،گوگل پادکست استفاده کنید. 0 5 امیرحسین حیرانیان 1400/11/27 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 161 در سومین قسمت پادکست پایداری میتوانید خلاصه این کتاب را بشنوید!!! در تابستان 99 مدیر پادکست پایداری در یکی از کتابفروشی های تهران فروشندگی کتاب میکرد که با این کتاب جذاب آشنا شد. داستان مسلمان و انقلابی شدن یک زن ژاپنی.زنی که با مشکلات شخصی در زندگی با مردی ایرانی آشنا میشود و سرانجام یکی ازفرزندانش در دفاع مقدس شهید میشود!!! این کتاب از ابتدا تا انتها خط داستانی را به خوبی حفظ کرده است.هم میخندید و هم گریه. بخوانید حتما خصوصا شما خانم ها،این داستان و کتاب برای شما بیشتر جذاب است. جلد کتاب حس خوبی به شما منتقل میکنه و انتهای کتاب عکس ها و انساد جالبی دارد که ای کاش ناشر ببه صورت رنگی چاپ میکرد. کتاب ارزش هدیه دادن دارد و ما توصیه میکنیم در مراکز فرهنگی خصوصا مراکز آموزشی یک نسخه وجود داشته باشد. مدت زمان مطالعه این کتاب: 2 روز 0 12 امیرحسین حیرانیان 1400/11/26 روایت ناتمام: شهید منصور ستاری رضا رسولی 4.3 5 بعد از دیدن فیلم منصور مشتاق شخصیت شهید ستار شدیم.شهیدی که تا قبل از این فیلم ناشناخته بود. کتاب ازچشم ها 13(روایت ناتمام ) به زندگی نامه ایشان میپردازد.کتاب خاطرات پراکنده دارد و این یک نقطه ضعف است!! شخصیتی که دستاورد های مهم در زندگی داشته نباید خاطرات کمی از شخصیتش ازگو شود!!! در انتهای کتاب نیز عکس هایی وجود دارد که ای کاش رنگی بود..... در کل کتاب خوبی است و خاطرات خنده دار و غصه داری را در کنار هم دارد.اگر از فیلم منصور خوشتان آمده پیشنهاد میکنم دومین قسمت پادکست پایداری را بشنوید و بعد بروید سراغ مطالعه کامل کتاب. مدت زمان مطالعه این کتاب: 2 روز 0 7 امیرحسین حیرانیان 1400/11/26 رستگاری در سحرگاه مبعث بهناز قره داغی 4.0 1 سلام دوستان گرامی من در حال ساخت اولین پادکست پایداری ایرانی هستم.در قسمت اول پادکست پایداری این کتاب را معرفی کردم!!! توضیحی که درباره این کتاب به شما میتونم بدهم اینه: یک کتاب که به ما نشان میده آخوند خوب هم وجود دارد،آخوندی مهربان و دغدغه مند که مادیات زیادی نداشته و در نهایت در سوریه شهید میشود.کتاب از لحاظ غصه و شخصیت داستان عالیه ولی از لحاظ نگارشی برای چاپ اول که بنده خودم یکم مشکلات املایی داشت!!! به نظرم نویسنده خیلی سخت بعضی کلمات را بیان کرده ولی در کل کتاب خوبیه!!! من پیشنهاد میکنم یک بار شده این کتاب را بخوانید. از نشر خط مقدم با 20 درصد تخفیف مدت زمان مطالعه این کتاب: 2 روز 0 6