یادداشتهای محمد کوشکی (44) محمد کوشکی 1404/2/31 ترجمه و تحقیق العرف الوردی: شکوه مهدویت در روایات اهل سنت عبدالرحمن بن ابی بکر سیوطی 5.0 1 برای محققین مهدویت بسیار عالییییییی. از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. 0 14 محمد کوشکی 1404/2/31 شش ماه پایانی (تقویم حوادث ششماهه پیش از ظهور) مجتبی ساده 3.7 6 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. یادش بخیر اون سالهایی که همسایه بودیم و کتاب های مهدویتش رو یکی یکی پیچوندم😜 منظورم آقا محمود مطهری نیا، مترجم کتاب هست. 0 5 محمد کوشکی 1404/2/31 الامر بالمعروف و النهی عن المنکر: فی الاحادیث المشترکه بین السنه و الشیعه مهدی رستم نجاد 5.0 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 6 محمد کوشکی 1404/2/31 پاسخ به شبهات وهابیان علیه شیعه: جمع آوری و تدوین پاسخ به شبهات علیه آموزه های اسلامی و شیعی مهدی رستم نژاد 5.0 1 کتاب به روز در پاسخ به شبهات وهابیت. از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 جلوه های پیام الهی در قرآن = Jelvehaye payame elahi dar Ghoran مهدی رستم نژاد 5.0 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 تفسیر موضوعی (معادشناسی) مهدی رستم نژاد 5.0 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 پژوهشی تطبیقی در روایات تفسیری فریقین مهدی رستم نژاد 5.0 1 تفسیر اثری از ایشان، تفسیر جدید و به روز. از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 عاشورا: ریشه ها، انگیزه ها، رویدادها، پیامدها مهدی رستم نژاد 5.0 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 الحج: فی الاحادیث المشترکه بین السنه و الشیعه مهدی رستم نژاد 5.0 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 تکرارپذیری حادثه عاشورا مهدی رستم نژاد 5.0 1 مبسوط عبارت کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا. از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 عاشورا: ریشه ها، انگیزه ها، رویدادها، پیامدها مهدی رستم نژاد 4.5 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. کتاب بسیار محققانه و دقیق. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 شگردهای دین ستیزی از نگاه قرآن مهدی رستم نژاد 5.0 1 از طریق خود نویسنده با کتاب آشنا شدم و خوانده ام. نویسنده انسانی دانشمند و پر تلاش و ساده زیست و فخر تشیع است. 0 2 محمد کوشکی 1404/2/31 به خون کشیده شد خیابان مهناز کوشکی 4.5 2 کتاب زیبا از یکی از وقایعی که کمتر بهش پرداخته شده. شعاری که اون موقع مردم در خفا سر میدادند. همه گویند ز برنا و پیر لعنة الله رضا شاه کبیر 0 4 محمد کوشکی 1404/2/26 ترجمه معالم المدرستین جلد 2 مرتضی عسکری 5.0 1 هر کس مطالعات مذاهب میکنه، خوندن این کتاب واسه اش واجبه 0 7 محمد کوشکی 1404/2/26 ترجمه معالم المدرستین جلد 3 مرتضی عسکری 5.0 1 ترجمه آقای کرمی هم روانه. نظرم در مورد کتاب هم ذیل جلد اول نوشتم. فقط بگم من با این کتاب پسر یک مولوی رو شیعه کرده ام. اونم با بحث توحید اول کتاب 0 6 محمد کوشکی 1404/2/26 ترجمه معالم المدرستین جلد 1 مرتضی عسکری 4.8 2 مقایسه آموزه های دو مکتب. و سپردن قضاوت به مخاطب. به نظرم اگر نگویم بهترین، یکی از بهترین کتاب های استبصاری مبتنی بر آیه شریفه (فبشر عبادی الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه) 0 4 محمد کوشکی 1404/2/26 بررسی راه های محرمیت از دیدگاه فقه امامیه حسن عالمی طامه 5.0 1 کتابی بسیار کاربردی برای اهل فن😁 من از مرکز تبادل کتاب گرفتم. خیابان مظفر 0 2 محمد کوشکی 1404/2/26 ترجمه و شرح بدایه الحکمه جلد 2 سیدمحمدحسین طباطبائی 5.0 1 میتونم بگم اکثر طلاب برا امتحان، شرح آقای شیروانی رو میخونن 0 5 محمد کوشکی 1404/2/26 بدایه الحکمه جلد 2 سیدمحمدحسین طباطبائی 4.5 1 درس گفتارهای استاد فیاضی، نگم عالی، خیلی خوبه 0 3 محمد کوشکی 1404/2/26 بدایه الحکمه جلد 1 سیدمحمدحسین طباطبائی 4.6 1 یکی از بهترین تعلیقات و درس گفتارهای بدایه الجکمه. 0 2