یادداشتهای زهرا اسعدی (3) زهرا اسعدی 5 روز پیش من عاشق امید شدم زهرا نیککار 3.9 8 داستان کتاب خیلی یکنواخت و کشدار جلو میرفت و اگه قصد خوندن این کتاب رو دارید اصلا نباید انتظار یه داستان پر ماجرا رو داشته باشید من زیاد دوسش نداشتم ولی چون دلم نمیخواد کتابی رو ناتمام بذارم تمومش کردم و خب دو فصل آخرش بنظرم به قدری شیرین بود که می ارزید کل کتاب رو واسه اون دو فصل بخونم و خب هر کتابی ارزش یه بار خوندن رو داره 🧡 0 0 زهرا اسعدی 1404/4/26 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 242 داستان بی نهایت شیرینی بود و خداروشکر پایان شاد داشت 🤗 این کتاب بهمون یاد میده که برای اینکه زندگی کنیم باید بریم تو دل ترسامون باید با ترس هامون روبرو بشیم تا بتونیم به زندگیمون رنگ بدیمو طعم عشق رو بچشیم و در نهایت این عشقه که نجات دهندست و به زندگی رنگ میده ❤ 0 1 زهرا اسعدی 1404/4/4 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 215 کتاب خوبی بود خیلی از تکه هاش رو انگار زندگی کرده بودم کتابیه که نیاز نیست بشینیم از اول شروع به خوندنش کنیم من یک دور کامل خوندمش و بعد هاهر از گاهی اگه نیاز به مطالعه مجدد بعضی از قسمت هاش داشته باشم همون قسمت ها رو باز هم خواهم خوند این کتاب یه راهنما برای داشتن رابطه بهتر با خودمون و اطرافیانمونه و قسمت تمرین هاش برای داشتن رابطه بهتر خیلی میتونه کمک کننده باشه 0 0