یادداشتهای somayeh esmaeili (6) somayeh esmaeili 1403/2/14 هفت گناه کبیره در بورس و راه های غلبه بر آن ها روت بارونز روزولت 4.5 2 کتاب بسیار عالی در مورد روانشناسی ترید که مفید برای تصحیح اشتباهات رفتاری در یک تریدر. این کتاب در کنار بیان مشکلات راه حل نیز ارائه می کند. حتمن بخونید. 0 0 somayeh esmaeili 1403/2/8 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 136 کتابی که توصیه میکنم به خوندنش البته همه مون میدونیم که استمرار در هر کاری نتیجه خارق العاده ایی داره ولی دارن هاردی علاوه بر گفتن این موضوع و آوردن مثال های عینی از زندگی خودش راهکارهایی در انتهای هر فصل برای اصلاح نوع زندگی و روتین های روزانه ارائه کرده ... در کل کتاب خوبی بود. 0 0 somayeh esmaeili 1403/2/1 چگونه در بورس، دو میلیون دلار بدست آوردم؟ نیکلاس دارواش 3.8 1 خواندن این کتاب رو به افرادی که وارد حوزه سرمایه گذاری در بازارهای مالی می شوند توصیه میکنم. این کتاب دید خوبی به شما خواهد داد تا با استفاده از داده ها و تحلیل شخصی خودتون به سرمایه گذاری بپردازید و به شایعات و تحلیل های دیگران بی توجه باشید و سیستم معاملاتی شخصی خودتان را داشته باشید. موفق باشید 0 0 somayeh esmaeili 1403/1/16 معجزه ی سپاس گزاری روندا برن 3.7 17 این کتاب رو در واقع باید بعد از خوندنش و عمل به گفته های روزانه اش به عنوان روتین زندگیتون تا همیشه انجام بدین اینجوری حس خوبی رو وارد زندگیتون کرده اید. 0 3 somayeh esmaeili 1403/1/16 باشگاه 5 صبحی ها رابین شارما 3.4 84 باشگاه 5 صبحی ها کتاب متوسطی بود از نظر من البته یه سری قانون هایی رو برات لیست میکنه که میتونی با بیدار شدن در ساعت 5 صبح تا شب موقع خواب به اون ها عمل کنی. البته این بد نیست که روتین زندگیت طبق یک اصولی باشه ولی این اصول باید توسط هر فردی شخصی سازی بشه مثلا من دوست ندارم ساعت 5 صبح بیدار شم چون در اون ساعت بازدهی ندارم پس مجبور نیستم حتمن 5 صبح بیدار بشم و این کارها رو انجام بدم ولی با بیدار شدن در ساعت 8 صبح هم من همون کارها را پر انرژی تر انجام می دهم. در کل داستان گونه و خوب روایت شده 0 5 somayeh esmaeili 1403/1/13 معامله گر منضبط: پرورش ذهن برای موفقیت در بازار مارک داگلاس 4.3 2 برای شروع ترید در بازارهای مالی کتاب مناسبی هست تا دید روانشناسی خوبی از مدیریت بازار بهتون بده. ولی خب کافی و کامل نیست. 0 4