یادداشتهای مهرسا بانو (20) مهرسا بانو 1404/3/29 هنر دختر بودن راضیه کیماسی 3.3 6 به نام خدا ، سلام به همه ی بهخوانی های عزیز . من این کتاب را به صورت صوتی و رایگان در طاقچه گوش دادم و حدودا ۱ ساعت و نیم زمان برد . در اوج سادگی این کتاب من را از هیاهو های افکارم و اجتماع بیرون کشید . نکاتی ساده ولی مهم را فراموش کرده بودیم و این کتاب یاد آوری کرد . نکاتی که من در گذشته به خاطر داشتم نکاتی از زندگی اما باز به من یادآوری شد شاید برای منکه در کتاب ها ، در قتل خانوادگی ، در عشق ، در رویا پروازی ، در آرامش در انگیزه سیر میکردم و این ماجرا ها را فراموش کرده بودم تلنگر بود تلنگر . باید تشکر کنم از طاقچه و قابلیت رایگان و کتاب های صوتی . تشکر ویژه از راضیه کیماسی عزیز اما معایب : من به این کتاب سه و نیم امتیاز دادم چون چندان مطالب مهمی نداشت که لزوما فقط دختران بخوانند . به نظرم همه میتوانستند بخوانند و چندان کتابی نبود که بخواهند چاپ بشود 0 14 مهرسا بانو 1404/3/29 راض بابا: خاطرات شهیده راضیه کشاورز طاهره کوهکن 4.3 44 به نام خدا سلام . من این کتاب را در پاییز سال ۱۴۰۳ خواندم که البته بهخوان برای امروز ثبتش کردند . این کتاب را من از محفل های دخترانه مذهبی مسجد گرفتم . خواندن کتاب زمان زیادی نبرد ، اما من با صفحه صفحه کتاب اشک ریختم و گریه کردم ، اشک ریختم . مخصوصا قسمت هایی که راضیه بانو را به بیمارستان بردند . من نمیدانم چقدر گریه کردم اما میدانم ۲ ساعتی داشتم گریه میکردم ، صفحه های کتاب رد اشک هایم را داشتند و من باز گریه میکردم کتاب بسیار زیبا راجب دختری به نام راضیه کشاورز دختری شهید ، محجبه ، مسلمان و ۱۶ ساله اهل شیراز . واقعا کتاب را دوست داشتم ، قلم کتاب خیلی زیبا بود و من از خانم کوهکن عزیز واقعا ممنونم . کتاب فوق العاده زیبا بود ، شاید داستان راضیه بانو زیباترش کرده بود . کتاب راض بابا را تاکنون به ۲۲ دو نفر از دوستان و آشنایان بی حجاب و بی دین و مذهب خودم و همچنین چندی از افراد سست ایمان و چندی افراد با ایمان و محجبه دادم و تاکنون خداروشکر در همه ی آنها تحولی در زمینه ی دین و مذهب ایجاد شده است . کتاب راض بابا را واقعا دوست دارم و هرچه گویم کم گفتم . یک کتاب مذهبی ، جهادی، شهدایی . به یاد شهیده راضیه کشاورز 🌸 1 11 مهرسا بانو 1404/3/29 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 107 کتاب قشنگی بود . روابط خواهرانه کتاب را دوست داشتم . خواهرانی که باهم میخندیدند گریه میکردند اشک میریختند ذوق میکردند غم هایشان را باهم شریک میشدند 🫠 داستان آنقدر واقعی بود که انگار من به عنوان یک تماشاچی نشسته بودم و داشتم دقیقا همه چیز را میدیدم . یک ستاره کم دادم به خاطر روند یک نواخت کتاب و همچنین وجود کلماتی که معنا نداشتند . ولی در کل کتاب زیبایی بود 0 28 مهرسا بانو 1404/3/29 داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 10 به نام خدا سلام این کتاب بسیار زیبا شاهکاری برجسته در زمینه ی آشنایی با دختران جسور و قوی جهانیست . در این کتاب ۱۰۰ روایت از زنان بلند پرواز را داریم ، زنان و دخترانی که با هر سنی ، از ۱۳ ساله تا ۵۰ ساله گامی بزرگ را برداشتند و موفقیتی بزرگ کسب کردند . در این کتاب مفاهیم مهمی هست . داستان زندگی ۱۰۰ زن و دختر بلندپرواز و جسور ، رویاپرداز خیال پردازی و هنرمند . هرکدام در زمینه ای موفقند ، یکی در سیاست دیگری در علم و دیگری در هنور فرهنگ و برخی در سکوت را میشکنند . واقعا کتاب زیبایی هست بهتون پیشنهاد میکنم اگر میخواهید یک کتاب درمورد زنان و دختران جهانی بخوانید این کتاب را از دست ندید . 0 19 مهرسا بانو 1404/3/19 پیام رسان لوئیس لوری 3.7 6 قبلا داخل یادداشت برای جلد قبل گفته بودم که من جلد اول این مجموعه را نگرفتم، یعنی در واقع داخل کتاب خانه پیدا نکردم و از جلد دوم شروع به خواندن کردم پس نمیتوانم تفاوتش را با جلد اول بگم . ولی خب تفاوت های زیادی با جلد دوم یعنی در جست و جوی آبی ها داشت .داخل کتاب قبلی خیلی از گذشته گفته شده بود. توصیف های زیادی که از گذشته کرده بود مخاطب را خسته میکرد. اما در این کتاب حدودا ۸۰ درصد توضیحات برای حال بود ، و شاید داستان آنقدر زیبا بود که دوست داشتم تمام آن توضیحات را بخوانم . داستان نسبت به کتاب قبلی زیباتر بود . پر از تنش و هیاهو بود و داخل این داستان به هر انسان یک ویژگی یا مهبت اضافه شده که داستان را جذاب میکند. و پایان غیر منتظره کتاب ، در جایی که دقیقا فکر میکردی نقطه ی حساس داستان است کتاب تموم شد . حجم کتاب نسبت به کتاب قبلی کمتر بود ، ۱۸۳ صفحه داشت و زود تمام شد . حدودا ۶ روزه این کتاب را تمام کردم . توصیفاتی که از جنگل گفته بود واقعا حیرت انگیز بود ، در صفحات پایانی کتاب یعنی تقریبا از صفحه ی ۱۵۰ داستان جذابیت عمیقی پیدا کرد . و تعریف مهبت رهبر دهکده خیلی زیبا بود . به نظرم یکی از کتاب های غیر منتظره ، زیبا ، جذاب ، حیرت انگیز ، حساس ، پر هیاهو و پر ماجرا ، پر از تنش و جذابیت بود که ارزش خواندن را داشت . 0 17 مهرسا بانو 1404/3/16 اندوه جوان بودن شبنم سادات کشفی 5.0 1 کتاب بسیار زیبایی هست نویسنده خیلی زیبا نوشته عالیه ✨️💛 0 9 مهرسا بانو 1404/3/5 خواب دزد کارا می 3.8 6 قصه ی دختری به اسم جودی که با همه ی مردم متفاوت است . دختري زیبا و دوست داشتنی که مانند مردم معتاد و مبتلا به پول و ثروت نیست . همین کار خواب دزد را جذب میکند تا با جودی آشنا شود و جودی خواب دزد را به آرزویش می رسد . و در نهایت پایان زیبایی که داشت واقعا دلربا بود 0 19 مهرسا بانو 1404/3/5 رفیق ... شلخته نباش! مرتب باش جانت اس فاکس 5.0 2 کتاب های این مجموعه واقعا عالیه و تاثیر مستقیم داره 0 14 مهرسا بانو 1404/3/5 گالیله چه کسی بود؟ پاتریشیا دموث 5.0 2 واقعا ما را با دانشمندان آشنا میکند و اینکه چقدر گالیله برای حفظ علم زحمت کشید 0 7 مهرسا بانو 1404/3/5 قصه های زمستونی مریم لطفعلی 4.0 1 تعداد زیادی داستان داشت و خوب بود 0 6 مهرسا بانو 1404/3/5 قصه های پدربزرگ و مادربزرگ مهدی خلیلی 4.5 1 کتاب بدی نبود ، گاهی زیبا بودند و گاهی تلخ و گاهی بچگانه ولی زیبا بود 0 5 مهرسا بانو 1404/3/5 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 267 واقعا یکی از زیباترین ، مذهبی ترین و دخترانه ترین کتاب هایی که خوندم ، آنقدر داستان هیجان انگیز و اعتیاد آور بود که نمیتوانستم کتاب را زمین بگذارم . داستان خاطرات بانوی محجبه و اصیل ایرانی به نام نیلوفر شادمهری ( نویسنده ی محترم همین کتاب ) در کشور فرانسه و قلب اروپاست. خاطراتی که بر اساس واقعیت نوشته شده است و این را میتوان از تصاویر داخل کتاب متوجه شد . در فرانسه ، جایی که تصور بسیار فاجعه باری از دین اسلام و شیعیان و مسلمانان آسیا و شرق آسیا در ذهن مردم است ، قضاوت های نادرست و غلطی که درمورد شیعیان وجود دارد ، عقاید مختلف درمورد وجود خدا هست ، در بین این مردم شبهه هایی وجود دارد که هیچ کس پاسخ گوی شان نیست ولی خانم شادمهری نه تنها مغلوب فضای مسموم فرانسه نمی شود بلکه با جدیت و زیبایی تمام ، از حجاب ، دین و مذهب و ایران دفاع میکند . نوع پوشش اصیل ایرانی خانم شادمهری در فرانسه دیگر هم خوابگاهی های ایشان را تشویق میکند که درمورد اسلام بپرسند . و جذابیت ماجرا این هست که ایشون در چه موقعیتی چه فضایی چه کنایه ها و حرف هایی که تحمل کردند ولی دست از اعتقادشان نکشیدند و این یعنی بانوی اصیل ایرانی. و جالب تر از آن این بود که من خودم به عنوان یک دختر شیعه ی محجبه ی علاقمند به بحث های سیاسی و مذهبی ، حرف های خانم شادمهری برایم تازگی داشت ، خیلی . برخی از توضیحاتشون بیشتر و جامع تر از تصورات ما بود . دلایل و جواب ها برای شبهه های رایج را ایشان به زبان خودمانی تر ، مذهبی تر و کامل و جامع تر توضیح دادند که من این را خیلی دوست دارم . و در نهایت ، اگر یک کتاب مذهبی ، سیاسی ، اسلامی میخواهید که بتواند اطلاعات دینی شما را گسترش بدهد ، این کتاب پیشنهادی فوق العاده است ، حتما بخرید ، بخونید و لذت ببرید 🌷 0 5 مهرسا بانو 1404/3/3 او هنوز اینجاست هالی ام مک گی 4.1 4 سلام واقعا کتاب زیبایی بود . زیباترین کتاب نوجوان با اختلاف کتاب او هنوز اینجاست هستش . واقعا اشک من را درآورد 🥺 داستان واقعا پایان بی نظیری داشت و من شیفته ی قلم هالی ام مک گی شدم که به شدت زیبا بود . نویسنده واقعا زیبا داستان را نوشته بود . و من کسی که عاشق داستان های کلاسیک ، جنایی و غمگین و تلخ هستم میتوانم به وضوح بگم این بهترین رمان تلخ و غمگینی بود که خواندم . اگر واقعا دنبال یک کتاب غمگین ، عاشقانه و زیبا هستید بهتان پیشنهاد میکنم 0 4 مهرسا بانو 1404/3/3 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 121 سلام به بهخوانی های عزیز این کتاب یکی از زیباترین روانشناسی های نوجوانی بود که خوندم . واقعا مشاور مدرسه را دوست داشتم ، چقدر عمیق توانست به عمق شخصیت یک پسر بچه پی ببرد و کمکش کند و برادلی واقعا پسری بود که لایق بهترین ها بود و این نقش مشاور بود که او را به بهترین شیوه تربیت کرد . در آخر قلم زیبای لوئیس ساکر ، پیچیدگی و سادگی داستان را زیبا تر کرد و هرچه از این زیبایی بگویم کم گفتم . حتما بهتان پیشنهاد میکنم که بخوانید . 0 8 مهرسا بانو 1404/3/2 قصه های شیرین جهان (جلدهای 11 تا 20) جلد 2 یاکوب لودویک کارل گریم 3.5 2 داستان های تکراری داشت و مسخره بودند فقط داستان سگ عجیب دهکده خوب بود همین مسخره بودند 0 4 مهرسا بانو 1404/3/2 گردنبند جادویی رزی بنکس 4.0 1 مزایا : کتاب فانتزی زیبایی هست. داستان اسرار آمیزی دارد معایب : حجم کمی دارد بچگانه است 0 5 مهرسا بانو 1404/3/2 در جست وجوی آبی ها لوئیس لوری 3.8 13 سلام به بهخوانی های عزیز و کتاب خون خوبید ؟ کتاب هاتون چطورند ؟ اگر میخواهید واقعا راجب این کتاب بدانید و تصمیم گیری کنید ممنون میشم این متن طولانی را تا انتها بخوانید چون حتما به تصمیم گیری تان کمک خواهد کرد . نظری در مورد این کتاب : خب راستش من جلد اول این کتاب را نخوندم برای همین نمیتوانم راجب اینکه از جلد اول بهتر بود یا نه نظر بدهم . ولی خب کتاب خوبی بود . اما متاسفانه قلم آقای لوئیس لوری یک مقدار مشکل داشت . چند تا از اشکالات این ها هست : ۱_ آقای لوئیس لوری داستان خوبی برای کتاب داشت اما خیلی متن را دشوار بود . به قول قدیمی ها ، خیلی لقمه را دور سرش چرخونده بود . یعنی داستان خیلی دشوار بود ۲_نمیدونم شاید من متوجه نشدم یا مشکل از قلم نویسنده بود ولی اگر بخواهم صادقانه بگویم انگار مشخص نبود راوی داستان کی هست . گاهی از زبان شخصیت اصلی روایت میشد و گاهی از زبان راوی . اصلا نمی شد تشخیص داد . ۳_ اینکه وسط داستان در اوج لذت و هیجان داستان به گذشته باز میگشت و گذشته را روایت میکرد یک خورده برای خواننده به نظرم آزار دهنده بود به نظرم جناب آقای لوئیس لوری نباید آنقدر لحن دشواری داشته باشد . همین دشواری باعث می شود که یک مقدار از کتاب زده بشید . برای همین اگر تازه کتاب خوانید بهتون این کتاب را پیشنهاد نمیکنم ولی اگر تازه کتاب خوان نیستید و به هر نوع کتابی عادت دارید این کتاب می تواند خوب باشد . به هر حال هر انسانی باید هر نوع کتابی را بخواند . اما خب کلی بخواهم بگویم این کتاب به لحنی سختی نگارش شده بود ؛ یعنی لوئیس لوری سخت نوشته و مفهوم خیلی جزئی ست . باید بالای یک بار بخونید تا متوجه بشوید چون که راوی نامشخص هستش و تو نمیفهمی کی داره داستان را روایت می کند واسه همین سخته . البته می توانید با اندکی تفکر در بار اول خوانش متوجه بشوید . من تلاشم را کردم که بتونم درکش کنم و به نظرم تا حدی قابل توجهی ( نسبت به لحن سخت کتاب ) تونستم کتاب را درک کنم . و راجب داستان کتاب : داستان واقعا زیبایی داشت ، داستان درمورد مقاومت یک دختر یتیم است . کشمکش های آن دختر برای زندگی عادلانه که حق هر انسان است . واقعا از شخصیت داستان کایرا خوشم آمد . واقعا داستان زیبایی را لوئیس لوری ساخته بود. مفهومی واقعی از عدالت ، عشق ، تلاش ، مقاومت و پر از مفهوم . در آخر به نظرم داستان زیبایی بود ، گاهی طنز بود و گاهی غمگین ، گاهی شیرین و گاهی تلخ و این جریان احساسات است که تورا وادار میکند بخوانی . با توجه به توضیحاتی که دادم امیدوارم بتوانید انتخاب صحیح برای خواندن یا نخواندن این کتاب را داشته باشید . موفق باشید 🌼💛 2 12 مهرسا بانو 1404/2/27 آمبر براون احساس آبی دارد پائولا دانتسیگر 4.1 2 سلام به همه ی بهخوانی های عزیز مجموعه های آمبربراون واقعا استثنایی است اما این مجموعه به مدیریت عواطف میپردازد و من به کسانی که پدرو مادر جدا شده یا طلاق گرفته دارند پیشنهاد میکنم حتما بخوانند 0 3 مهرسا بانو 1404/2/27 ماتیلدا رولد دال 4.4 99 سلام به بهخوانی های عزیز این کتاب واقعا زیبا بود . من این کتاب را ۴ سال پیش از دخترخاله ام قرض گرفتم و واقعا عالی بود . حدودا ۴ سال پیش آن را خوانده بودم و از آنجایی که در کمبود کتاب به سر میبردم ، دوباره آن را قرض گرفتم تا مجدد بخوانم . واقعا عاشقش شدم . انگار بار اولم بود که میخواندم . واقعا داستان زیبایی بود . حتما پیشنهاد میکنم افراد با سن ۸ تا ۱۶ بخوانند . بهترین ترجمه ی ماتیلدا ست . من جلد های دیگر ماتیدا را خواندم ولی این بهترین ترجمه ای این کتاب است . مفهوم دقیق را می گوید ، واقعا عالیست . دلم برای ماتیلدا می سوزد 🥺 اگر من جایش بودم تا کنون هزار بار گریه کرده بودم . و هزار آفرین به شجاعتش همه ی ما باید شجاع باشیم در زندگی . حتما بخوانید 🌼💛 0 3 مهرسا بانو 1404/2/26 با عشق، الا کث هوو 4.2 6 سلام به همه ی بهخوانی های عزیز من این کتاب را پارسال در نمایشگاه کتاب در غرفه نشر ایران بان خریدم .درواقع من هیچ اطلاعی از وجود این کتاب نداشتم و در واقع از فروشنده های آنجا تقاضای راهنمایی کردم . آنها گفتند برای سن ۸ الی ۱۴ سال این کتاب مناسب است و واقعا قیمت خیلی ارزان بود و من خریدم . خداوکیلی خیلی کتاب عالی ای هست من تا حالا ۵ بار این کتاب را خواندم و هیچ وقت تکراری نمی شود . پيشنهاد میکنم حتما بخرید به هیچ وجه پشیمون نمی شید . مهرسا بانو 🦋💙 0 2