یادداشتهای نازنین طلاکش (14) نازنین طلاکش 1401/4/13 موریس و کتاب های پرنده ویلیام جویس 4.3 10 من این کتاب را قبلا خواندم و فیلمش هم هست خیلی داستان جالبی هست حتما بخونیدش 0 4 نازنین طلاکش 1401/2/4 خودت داستان بنویس سیمون چشایر 4.2 4 من این کتاب را در خانه هدایتگری فرهاد دیدم و میخوام این کتاب را بگیرم تا بخوانم،چون که باید توش چیز بنویسم 0 5 نازنین طلاکش 1401/2/4 سفر؛ بازگشت جلد 3 آرون بکر 4.4 3 این کتاب متن ندارد. در ژانر ماجراجویی هست و سه تا جلد داره. من این کتاب را خیلی دوست داشتم 0 0 نازنین طلاکش 1401/2/4 سفر؛ سفر جلد 1 آرون بکر 4.5 4 این کتاب متن ندارد. در ژانر ماجراجویی هست و سه تا جلد داره. من این کتاب را خیلی دوست داشتم 0 1 نازنین طلاکش 1401/2/3 خاطرات یک خنگول: داستان های یک زندگی نه چندان ایده آل جلد 1 ریچل رنه راسل 5.0 1 این کتاب درمورد یک دختره خیال پرداز هست که توی این کتاب خاطراتش رو مینویسه،من این کتاب رو تا نصفه خوندم و می خوام ادامش رو بخوانم،این کتاب خیلی صفحات داره و فکر کنم چند جلد دیگر هم دارد 0 7 نازنین طلاکش 1401/2/3 فلیکس و ماجرای ماشین زمان درب و داغون آنت لنگن 4.7 1 من این مجموعه کتاب رو خیلییییی دوست دارم و بیشترشو خوندم،داستان این مجموعه کتاب های فلیکس از یه عروسک خرگوش که اسمش فیلکس هست،این خرگوش خیلی به سفر علاقه داره و در هر کتابش به یک جایی سفر میکنه 0 0 نازنین طلاکش 1401/2/3 فلیکس و ماجرای کریسمس در سراسر دنیا آنت لنگن 5.0 1 من این مجموعه کتاب رو خیلییییی دوست دارم و بیشترشو خوندم،داستان این مجموعه کتاب های فلیکس از یه عروسک خرگوش که اسمش فیلکس هست،این خرگوش خیلی به سفر علاقه داره و در هر کتابش به یک جایی سفر میکنه 0 2 نازنین طلاکش 1401/2/3 فلیکس به گذشته سفر می کند آنت لنگن 4.8 1 من این مجموعه کتاب رو خیلییییی دوست دارم و بیشترشو خوندم،داستان این مجموعه کتاب های فلیکس از یه عروسک خرگوش که اسمش فیلکس هست،این خرگوش خیلی به سفر علاقه داره و در هر کتابش به یک جایی سفر میکنه 0 0 نازنین طلاکش 1401/2/3 فلیکس در میان بچه های دنیا آنت لنگن 4.7 1 من این مجموعه کتاب رو خیلییییی دوست دارم و بیشترشو خوندم،داستان این مجموعه کتاب های فلیکس از یه عروسک خرگوش که اسمش فیلکس هست،این خرگوش خیلی به سفر علاقه داره و در هر کتابش به یک جایی سفر میکنه 0 0 نازنین طلاکش 1401/2/3 فلیکس ساعت چنده؟ آنت لنگن 5.0 1 من این مجموعه کتاب رو خیلییییی دوست دارم و بیشترشو خوندم،داستان این مجموعه کتاب های فلیکس از یه عروسک خرگوش که اسمش فیلکس هست،این خرگوش خیلی به سفر علاقه داره و در هر کتابش به یک جایی سفر میکنه ولی توی این کتابه داره درمورد ساعت توضیح میده که پیشنهاد میدم برای دبستانی ها بگیرید تا با ساعت بیشتر آشنا بشن 0 0 نازنین طلاکش 1401/2/2 فلیکس به کشف کره ی زمین می رود آنت لنگن 4.9 1 من این مجموعه کتاب رو خیلییییی دوست دارم و بیشترشو خوندم،داستان این مجموعه کتاب های فلیکس از یه عروسک خرگوش که اسمش فیلکس هست،این خرگوش خیلی به سفر علاقه داره و در هر کتابش به یک جایی سفر میکنه 0 10 نازنین طلاکش 1401/2/2 سیندرلا علی ثابت قدم 4.0 1 من این کتاب را در بچگی خوانده ام و خیلی دوستش داشتم و دارم 0 2 نازنین طلاکش 1401/2/2 ملاله و مداد جادویی ملاله یوسف زی 3.9 11 سلام من نازنین هستم ۱۰ سالم هست،ملاله جان من این کتاب شما را خیلی دوست داشتم و ازش کلی چیز یاد گرفتم 1 4 نازنین طلاکش 1401/1/31 سفر؛ ماجراجویی جلد 2 آرون بکر 4.0 4 این کتاب متن ندارد. در ژانر ماجراجویی هست و سه تا جلد داره. من این کتاب را خیلی دوست داشتم 2 8