یادداشتهای نازنین فرامرزی (4) نازنین فرامرزی 1401/9/29 آشنایی با فلسفه علم امیراحسان کرباسی زاده 3.7 1 شروعی ساده و روان برای آشنایی با فلسفهی علم. درواقع میتوان گفت تاریخچهی خوبی روایت میکند و با زبان قابل فهم و به دور از تکلف پیچهای تکوین فلسفهی علم را به خوبی شرح میدهد. لکن این دست کتابها که کلیات را مطرح میکنند معمولا منجر به توهم دانایی میشوند فلذا توصیه میشود به خود نظریات اصلی رجوع کرده و صرفا به این کتاب اکتفا نکنید. 1 23 نازنین فرامرزی 1401/9/29 کبوتر انگلیسی استیون کلمان 4.0 2 برای این کتاب بدون تعارف مُردم. هنوز بعد از چند سال درگیر توصیفهای جزئی و حیرتانگیزش هستم. توصیفاتی که عمرا فکرش را هم نمیکردی برای کسی دیگری جز خودت مهم باشد، چه برسد به آنکه صفحات کتابش را با آنها پر کند. دلم هر لحظه برای اشارات ملفوفش میرفت. زندگی کردم این کتاب را... 0 6 نازنین فرامرزی 1401/9/29 داستان خرس های پاندا به روایت یک ساکسیفونیست که دوست دختری در فرانکفورت دارد ماتئی ویشنیک 3.9 9 ۱۴ ساله بودم که در یک کتابفروشی خیلی نامنظم دیدمش. نامش حیرتزدهام کرد و برایم بیمعنی بود. کنجکاو شدم. همانجا روی پله نشستم تا بخوانمش و شب اولش که تمام شد هزینهاش را پرداختم و منتظر ماندم که شب دوم را فردا بخوانم. خلاصه ۹ شب را با آنها زندگی کردم. هیچ نمایشنامهای به اندازهی این درگیرم نکرد. به قدری روحنواز، با ظرافت و استعاری که چندین و چندبار از آن سال تا به الآن خواندمش و هیچ اغراقی نکردهام اگر بگویم که هربار حس جدیدی به من منتقل میکند. 0 7 نازنین فرامرزی 1401/9/29 کارگران بی طبقه: توان چانه زنی کارگران در ایران پس از انقلاب علیرضا خیراللهی 4.5 1 متنی منسجم، متمرکز و دقیق در مورد چالشهای حوزهی کار. در این کتاب به خوبی به آسیبشناسی وضع فعلی قشر کارگر پرداخته شده و تا حد خوبی انصاف رعایت گردیده است. رویکرد کتاب جامعهشناختی و تاحدی سیاسی است، بنابراین توقع بررسی اقتصادی و حقوقی بیجاست و خرده ای به نویسنده نمیتوان گرفت؛ لکن به نظر میرسد خوانندگانی که قصد دارند در حوزهی حقوق کار فعالیت و پژوهش کنند این کتاب را در ترکیب با کتب و مقالات دیگر که از جنبههای علوم دیگر نیز به مسئله پرداختهاند ترکیب کنند تا نگاهی جامع به موضوع پیدا کرده و دچار سوگیری نشوند. 0 5