یادداشتهای abdollh hasantasheh (8) abdollh hasantasheh 1401/3/19 دیزنی از ایده تا برند لویی باندی سیکول 4.3 5 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ. این کتاب راجب به وجود اومدن دیزنی و جوایز آن و فیلم های آن است . این کتاب اثر لویی باندی سیکول است . این کتاب یک رمان عالی برای نوجوان است . 0 2 abdollh hasantasheh 1401/3/19 کیک امانتی کلر ژوبرت 4.3 6 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ. این کتاب اثر کلر ژوبرت است. این کتاب یک کتاب تخیلی با مفهوم قرآنی است . این کتاب در دسته کودک است و برای کودک و نوجوان مناسب است. 0 2 abdollh hasantasheh 1401/3/19 تازه چه خبر؟ کلر ژوبرت 4.3 5 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ. این کتاب اثر کلر ژوبرت است . و راجب حیوانات است . این کتاب در دسته کودک است و برای کودک و نوجوان مناسب است. 0 0 abdollh hasantasheh 1401/3/19 راز پاپاپا کلر ژوبرت 4.5 8 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ . این کتاب اثر کلر ژوبرت است. این کتاب راجب راز پاپاپا است . این کتاب در دسته کودک است و برای کودک و نوجوان مناسب است . این کتاب قسمت های آموزنده هم دارد . 0 1 abdollh hasantasheh 1401/3/19 شاید سیب باشد شینسوکه یوشی تکه 4.6 19 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ. این کتاب درک خیلی بالایی میخواد و راجب کسی است که میگفت شاید من سیب باشم . این کتاب اثر شینسوکه یوشی تاکه است. برای فهم این کتاب باید چند آن را بخوانید تا متوجه داستان شوید . 0 3 abdollh hasantasheh 1401/3/19 آش آشتی کنان کلر ژوبرت 4.5 6 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ . این کتاب راجب دعوای دو تایفه یا خانواده و آشتی دادن آنها توسط بچه های خانواده است . این کتاب اثر کلر ژوبرت است . این کتاب در دسته کتاب کودک است و کتاب خوبی برای کودک و نوجوان است . 0 1 abdollh hasantasheh 1401/3/19 ملاله و مداد جادویی ملاله یوسف زی 4.1 11 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ. این کتاب اثر ملاله یوسف زی و زندگی نامه خود او است. او دوست داشت مدادی داشته باشد که با آن تمام بدی های دنیا را از بین ببرد . این کتاب از دسته ی رمان و کتاب کودک است . این کتاب شاید برای شما هم جالب باشد . به شما هم پیشنهاد میکنم که این کتاب را بخوانید و از آن لذت ببرید. 0 2 abdollh hasantasheh 1401/3/19 ته کلاس، ردیف آخر، صندلی آخر لوئیس ساکر 4.2 89 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ .. این کتاب اثر لوئیس ساکر است و از دسته کتاب های کودک است . این کتاب برای کسایی که از کتاب های کودک خوششان می آید کتاب خوبی است . این کتاب یه رمان خیلی خوب برای علاقمندان است . به شما هم پیشنهاد میکنم که این کتاب را بخوانید و از آن لذت ببرید . 0 0