یادداشتهای سجاد مهرگان (5) سجاد مهرگان 1402/6/15 مرشد و مارگاریتا میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 4.0 85 فکر میکنم هیچ گربههای تا به امروز در سینما در برابر گربه مرشد و مارگاریتا اثیری و جذاب نیست. چه گربه های white cat,black cat امیر کاستاریکا، چه گربه معروف پدرخوانده کاپولا، چه گربه Inside Llewyn Davis برادران کوئن و حتی گربه Kiki's Delivery Service میازاکی. اما در رمان 0 1 سجاد مهرگان 1402/6/14 لذت نقد: نقدها، ضدیادداشت ها، مقالات مسعود فراستی 4.0 2 بهترین کتاب فراستی 0 5 سجاد مهرگان 1402/6/14 مفاهیم نقد فیلم: تحلیل نئوفرمالیستی و مقالات دیگر مجید اسلامی 4.0 1 مجید اسلامی خوب و دقیق مینویسد. اما این کتاب دیگر قدیمی شده است. خیلی از این مباحث دیگر دم دستی و پیش پا افتادهاند. با خواندن یک مقاله ساده یا خلاصه کتاب میتوان تمام داشتههایاین جنس کتب را کسب کرد 0 19 سجاد مهرگان 1402/6/14 سینما به روایت هیچکاک فرانسوا تروفو 4.0 1 هنوز که هنوز بهترین کتاب درباره هیچکاک حتما در کنار این کتاب، مستند هیچکاک/تروفو دیده شود. 0 3 سجاد مهرگان 1402/6/14 عناصر سینما: درباره نظریه تاثیر زیبایی شناسی سینمایی استفان شارف 5.0 2 این کتاب ها با اینکه مراجع خوبی هستند اما دیگر خیلی قدیمی شدهاند 0 2