یادداشت [یهسازاناینصفنیمهٔدرحالورودبهکالجیوم]
من این جلد رو زمانی تموم کردم که بهخوان نداشتم و الان خیلی یهویی دیدمش و یادم اومد براش یادداشت بنویسم😁 "همنام" رو میشه یه داستان جسورانه و احساسی دونست که پر از کشمکشهای درونی و بیرونیه. توی این جلد، فِیبل دیگه اون دختر رهاشدهای که برای بقا میجنگید، نیست. حالا اون یه جایگاه داره، اما سوال مهمتر اینه که آیا این جایگاه چیزی هست که خودش میخواد؟ این کتاب به زیبایی نشون میده که پیدا کردن خونه واقعی فقط به معنی یه مکان نیست، بلکه یه حس درونیه که باید کشف بشه. نقاط قوت کتاب: 1. رشد شخصیت فِیبل: یکی از نکات درخشان این جلد، رشد شخصیتی فِیبل هست. اون حالا فقط یه دختر دریانورد نیست که دنبال اثبات خودش باشه، بلکه داره با چالشهای بزرگی روبهرو میشه: انتخاب بین گذشته و آینده، بین خانوادهای که هرگز نداشته و مسیری که خودش ساخته. این درگیریهای درونی باعث شده فِیبل شخصیتی چندبعدیتر و پختهتر بشه. 2. رابطه فِیبل و وست: رابطه بین فِیبل و وست توی این کتاب عمیقتر میشه، اما نه بهصورت یه عاشقانه کلیشهای. چالشهایی که سر راهشونه، واقعگرایانه و پر از تنشه. وست، که توی جلد اول مرموز و کمحرف بود، اینجا بیشتر شناخته میشه و ما میفهمیم که چرا همیشه اینقدر از نشون دادن احساساتش فرار میکرد. این بخش از داستان نشون میده که عشق فقط یه احساس قشنگ نیست، بلکه یه چالشه که باید توی سختیها هم ازش محافظت کرد. 3. دنیاسازی قوی و فضای دریانوردی: یکی از جذابترین بخشهای این کتاب، همون فضای دریایی و حالوهوای خطرناک و پررمزورازشه. تجارت غیرقانونی، نقشههای پیچیده، خیانت و سیاستهای پنهان همگی باعث میشن دنیای این داستان زنده و پویا به نظر بیاد. نقاطی که جای نقد داره: ریتم داستان در بعضی قسمتها کند میشه: اوایل کتاب یه مقدار آهستهتر از چیزی که انتظار میره پیش میره. برخلاف جلد اول که پر از ماجراجوییهای سریع بود، اینجا تمرکز بیشتری روی روابط و احساساته. بعضی خوانندهها ممکنه انتظار یه ریتم تندتر داشته باشن. وست میتونست شخصیتپردازی قویتری داشته باشه: با اینکه وست توی این جلد بیشتر شناخته میشه، اما هنوز بعضی از انگیزههاش بهاندازه کافی واضح نیست. بعضی از تصمیمهاش ناگهانی به نظر میاد و خواننده ممکنه بخواد بیشتر در مورد گذشته و تفکراتش بدونه. همنام یه ادامه قوی و احساسی برای Fable هست که علاوه بر ماجراجویی و دنیای پررمزوراز دریانوردی، به مسائل انسانیتری مثل هویت، وفاداری، انتخاب و عشق میپردازه. این کتاب به زیبایی نشون میده که گاهی خونه جایی نیست که ازش اومدی، بلکه جاییه که خودت برای خودت میسازی. اگرچه ریتم داستان میتونست کمی متعادلتر باشه، اما همچنان یه پایان رضایتبخش و احساسی برای داستان فِیبل ارائه میده. برای کسایی که عاشق داستانهای ماجراجویی با تم دریانوردی، شخصیتهای قوی و کشمکشهای احساسی هستن، این کتاب یه انتخاب عالیه.