یادداشت سحر پدرام
1403/4/4
این روزها ساعت ها را شکار میکنم تا درس بخوانم 👌😁 در دوران مدرسه حسابی درس می خواندم کسب نمره ی عالی اگر چه برایم لذت بخش بود اما هدف اصلی من نبود 🫡 برایم مهم بود که مطلب را خوب درک کنم😍 و برایم شیرین بود وقتی زمان امتحان فرا میرسد سوالات امتحان برایم آشنا باشد 😎 پاسخ به سوالات تشریحی برایم یک تفریح بود 🫠 تمام دانسته هایم را کنار هم قرار میدادم و پاسخی در خور زحمات معلم تقدیمشان میکردم 😋 لبخند تایید معلم را که میگرفتم انگار دنیا را به من داده بودند !! اما تا دلتان بخواهد از امتحانات تستی که تعدادشان در سال به تعداد انگشتان دست هم نمیرسید بیزار بودم 😒 اضطراب و تردید ذهنم را قفل میکرد و در طول امتحان مدام به دنبال حساب و کتاب این بودم که ممکن است حداقل چه نمره ای به دست آورم ! 🤦♀️ الان که وارد دانشگاه شده ام اگر چه گاهی کلاهم در سرزمین امتحانات تستی می افتد و مجبورم سری بزنم و آن را بردارم اما همچنان از وجود امتحانات تشریحی و محک زدن خود لذت میبرم🥲❤️ و خود را برای سوالات ریز و درشت آدم ها هم آماده میکنم 💞 تا شاید بتوانم در طول عمرم که معلوم نیست چند سال باشد👌 خود را آماده کنم و مرهم آرامش را روی فکر و ذهن درگیر آدم ها قرار دهم 🌹 این کتاب به من کمک میکند تا در زمان تحصیلم مطالبی را یاد بگیرم که بی صبرانه🤗 منتظر فراگرفتنشان هستم و تغییر را اول به خود ❤️ و بعد به انسان های مشتاق رشد و خوش بختی هدیه دهم 🥰