یادداشت محمد رئوف

کار عمیق: قوانینی برای تمرکز در دنیایی آشفته
        بسم الله الرحمن الرحیم 
کتاب متوسطی است اما مایل به بد
شک دارم که زرد است یا شبه زرد ولی مطمئنم که می‌شد همین کتاب حدود سیصد صفحه ای را بصورت مختصر و مفید در حدود سی صفحه بیان کرد بدون تطویل .
و  می‌شد این کتاب را بدون سالاد کلمه هم نوشت (البته احتمالا بعضی هایش بخاطر ترجمه است)
نکته ای که در اینگونه کتاب ها دیده می شود اهداف مادی است ،یعنی تمام هدف نویسنده رسیدن به ثروت یا دادن یک مقاله یا چیزی از همین جنس است .چرا؟ خودم هم دقیق نمی دانم .
و متناقض است وقتی که کارهایی را ذکر می کند که نیاز به ثروت دارد ،مانند ساخت یک مکان برای انزوای مطلق .
البته کارهایی هم ذکر میکند که به ثروت نیاز ندارند ولی عملا نا ممکن اند مثلا در اتاقمان را روی همه چیز و همه کس ببندیم و حتی فجازی را هم چک نکنیم .
داخل پرانتز این را هم بگویم که برخی حرف هایش کاملا تکراری بود بطوریکه یا می دانستم و انجام می دادم و یا ندانسته انجام می دادم
دقت کنید که این مواردی که گفتم عوارضی هم دارد
مثلاً یکی از شایع ترین عوارض مشترک این کتاب با هم پیمانانش ،ایجاد جو زدگی است یعنی اینکه طرف کتاب را می‌خواند ،دچار تحول برره ای می شود و از فردا کل روابطش را قطع می‌کند ،گوشی را حذف می کند ،کارهایی که رئیس اداره به او محول کرده را به بهانه کار کم عمق انجام نمی دهد ،اخراج می شود و پشت سرشان می گوید: خیلی کم عمقید !

یک عارضه دیگر هم این است که چرا باید کاری را که نا خودآگاه انجام می دهم را دوباره بیایم و انرژی ام را صرف خودآگاه انجام دادن آن کنم؟
بخواهم نکات مفید کتاب را خلاصه کنم می‌شود این:
سعی کنید هنگام کار تمرکز عمیق داشته باشید و برای اینکار آلودگی ها را از خود دور کنید و هرچیزی که شما را از هدف اصلی و متعالی‌تان دور می‌کند را رها کنید.
توصیه میکنم نخوانید چون خلاصه کل کتاب را گفتم اما اگر خیلی دوست دارید این کتاب را بخوانید دیگر نظرات این کتاب را بخوانید که با خواندن چند تا از آن ها ،از خواندن کتاب بی نیاز می شوید.
و السلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته 
      
1

1

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.