یادداشت آگـاتـا؛
1403/11/25
تموم شد... این مجموعه تا ابد توی قلبم خواهد موند، با شخصیت ها زندگی کردم و تفاوت و تغییر هایی که توی این مدت دچار شدن رو حس کردم. فعلا مجموعه ی مورد علاقه ی منه...:))) پ. ن:حقیقتا دنبال یک فن آرت بودم که بزارم ولی خب هرچقدر می گشتم اونی که باید رو پیدا نکردم. در واقع نمی دونستم که باید کدوم قسمت مورد علاقه کتاب رو بذارم😂😭
1404/1/5
من این مجموعه رو خوندم البته هنوز جلد آخرش مونده ولی عمیقا حست رو درک میکنم دقیقا ۷ سال از خوندن اولین جلد کتاب میگذره و من برای اینکه کل مجموعه چاپ بشه خیلی انتظار میکشیدم و خون دل میخوردم واقعا با شخصیت های کتاب زندگی کردم و روزای خیلی قشنگی رو باهاشون گذروندم چند وقت پیش شروع کردم به مرور کتاب از جلد اول، الان رسیدم به بخش دوم دو ملکه میخوام به ترتیب بخونم تا برسم به جلد اخر و واقعا ناراحتم از اینکه جلده اخره البته بماند که از قصد دارم لفتش میدم چون دوست ندارم به جلد آخر برسم و این داستان تموم بشه
1404/1/7
من جلد اول کتاب رو از انتشارات پرتقال خریده بودم. یادمه موقعی که پایان کتاب رو خوندم حس میکردم یه چیزی این وسط ناقصه اما به خودم قبولوندم که تا همین جا بود یک سال طول کشید تا خیلی خیلی اتفاقی فهمیدم این کتاب رو انتشارات باژ هم چاپ کرده و جلد های بیشتری هم داره خلاصه که داستان من و این مجموعه خیلی عجیب و غریب بود 😄 منم اوایل خیلی قاطی میکردم خداروشکر بعدا یاد گرفتم😂 نه، منظورم این بود که خودم هنوز جلد آخر رو نخوندم مجموعه ۶ جلد اصلی داره و فکر کنم ۲،۳ تا جلد فرعی که اون ها هم چاپ شدن. @i_love_book
آگـاتـا؛
1404/1/5