یادداشت سید امید روانفر

دیپلماسی عریان: قدرت و سیاست در عصر دیجیتال
        خوب نوشتن در مورد این کتاب...
نویسنده‌اش یک دیپلمات انگلیسی در لبنان
انگلیسی قدیس
انگلیسی دلسوز
انگلیسی صدیق
انگلیسی آرمانگرا
انگلیسی حامی مظلوم
نویسنده در نهایت وقاحت، پررویی و احمق فرض کردن عده‌ای از مردم سعی دارد به زور هم که شده جامه‌ای فاخر و پاک بر تن کشورش بپوشاند
انگار نه انگار که همین انگلستان که جزیره‌ای است مملو از انگل و فضولات انسانی که همچون زالو با سیاستهای استعماری خودش از شرق تا غرب عالم را راهزنی کرده حالا دلش به حال لبنان سوخته!!!
به قول لاتهای سر کوچه شایسته است که به نویسنده‌ی ما محترم این کتاب که البته حیف نام کتاب بر این اراجیف گذاشتن باید گفت خزعبلات، لاطائلات، اکاذیب و انحرافات موذیانه و موریانه وار در تاریخ معاصر یک ملت است این چرت و پرتها
البته اگر با دید هوشیارانه به این مستندات متعفن نگاه شود نکاتی هم دارد که بد نیست مورد توجه قرار گیرد
من جمله نویسنده در جایی از این متن اشاره دارد که از سر خیرخواهی و دلسوزی (البته خیر سرش و ارواح شکمش، کجا سراغ دارید یک انگلیسی از سر دلسوزی و انسانیت کار خیر کند؟) کتب درسی را برای دانش آموزان در مدارس لبنان تولید و چاپ میکند، ببینید این موذیان خوب یاد دارند که تیشه به ریشه بزنند و مغز و فکر بچه‌های لبنانی را از همان ابتدا آنطور که خودشان میخواهند شستشو دهند که که پس فردا بشوند نوکر و سرباز بی جیره و مواجب ملکه ملعون لعنت الله علیها ، درست مثل سیاستهای دولت آنگلوفیل جناب حسن آقا خان روحانی و سرکار علیا مخدره سرکار خانم مولاوردی در دولتش، که سند کذایی ۲۰۳۰ را بر سر ملت ایران از خیلی سال قبل به صورت مخفیانه، خباثت آمیز و معاندانه اجرایی کرده بودند ،
بگذریم ...
برگردم سر همین دست نوشته چرک و متعفن که بنام کتاب چاپ شده
بخوانید و خواهشاً کلاه و وجدان خودتان را قاضی کنید
چقدر نویسنده زور میزند که بگوید قدیس و دلسوز انسان است
و چه جالب سوءاستفاده از ظرفیت فضای مجازی را با کمک شبکه اجتماعی موجود در این فضا به تصویر می‌کشد
چقدر بر حقانیت مواضع خودشان تأکید دارند
چقدر بر راستی و صداقت هر آنچه که در پیج‌ها و حسابهای کاربری شان منتشر می‌شود تاکید دارد
با چه موذیگری و مکری لبنان و مردمش را میدان جنگ ایران و حزب‌الله با عربستان میداند و اسرائیل را از مشکلات قدیس و مبرا میکند و میگوید قربانیان اصلی در لبنان ملت لبنان هستند و باید با کمک دولت فخیمه انگلیس و ملکه ملعون از این باطلاق خارج شوند
خلاصه در این کتاب اندکی حقیقت با کوهی از اکاذیب با هم مخلوط هستند و باید خود خواننده آگاه باشد
والسلام