یادداشت فاطمه مولایی
1402/5/20
به نام خدا . دفاع مقدس، پس از گذشت چندین و چند سال از شکوهش، هنوز که هنوز است ناگفتههای زیادی دارد که بیان نشده. فیالواقع دفاع مقدس را شکوهِ مردانِ آسمانیاش شکوهمند کرده است. هرکدام از این مسافران آسمانی، قصههای عجیبی دارند که گاهی با شنیدن این قصهها، دلم میخواهد در روزگاران آنان میزیستم. اینبار دست روی ماجرای "شهید علی شفیعی" قرار دادم و پای مرام و منش او در کتاب "مثل علی، مثل فاطمه" نشستم. کتابی که ورق به ورق آن استخراج فرصتها در دل بحرانهاست. مردی که رسمش هم شبیه اسمش بود و وعده کرده بود علوی زندگی کند و علوی دل را از این دنیا رها کند. مردی که چون مولایش، مرگ به معنای پایانِ او نبود و حالا مزار او در کرمان، آستانهی حاجترواییِ حاجتمندان و تهیدستان شده است. این کتاب علی شفیعی را از زبان مادر و همسر و همرزمان به روایت نشسته و پایانش، سرآغاز تفکر و تامل مطالعهکنندهی کتاب است! تامل در اینکه به راستی علی شفیعی اهل زمین بود که به آسمان رفت یا بلعکس اهل آسمان بود که به زمین هبوط کرده بود؟! مگر میشود در دل رنج، درخشید.. مگر میشود در اوج غصه، خندید... و بسیاری از این دست مگر میشودها که علی شفیعی به شدنها مبدلشان کرد! پای مرام علی شفیعی نمیتوان نشست که باید حرکت کرد و همچون او رنجها را فرصت تبلور زیباییها کرد! به شرط آنکه خودمان را موجودی مستقل از شهدا ندانیم و بدانیم که میشود باز هم علی شفیعیهایی در روزگار خود باشیم! . •• توصیهی حقس به مطالعهی این کتاب👇🏻: ما افتخار میکنیم "بیبیسکینه"از ماست. مادری که در این عالم فقط یک فرزند داشت و هیچ قومی نداشت. زن زحمتکشیدهی با معنویتی که امروز افتخار شهر[کرمان]ماست. او مادر شهید ماست که با کار در کورههای خشتمالی او را بزرگ کرد. کتاب "مثلعلی،مثلفاطمه"را بخوانید تا ببینید این مادر چگونه اورا بزرگ کرد. . . پیشنهاد من به همهی آنهایی است که معتقدند در دل بحرانها هیچ فرصتی نیست، تا به قدر تورق چند صفحه از این کتاب، جلوهگری فرصتها را به تماشا بنشینند. اینبار با مطالعهی کتاب "مثل علی،مثل فاطمه" مرام علی شفیعی را مرور کنید🍃.. . . ▪︎پیشنویس: از جمله کتابهای پیشنهادی حقس برای مطالعه که مقدمهی اون هم توسط خودش نوشته شده!♥️