یادداشت Dorsa
1401/6/29
کتاب «قلعهی محافظان، حقیقت پنهان» داستان کبوتری به نام «برنا» ست، که در قلعهی محافظان همراه پرندگان دیگر زندگی میکند. قلعهی محافظان توسط چهار پرنده به نامهای ارمیا، سموئیل، دایان و سورن تأسیس شده. «برنا» و پرندگان دیگر، باید در مسابقهای در جنگل تاریکی شرکت کنند و یکی از آن ۲۰ نفر که بتواند تخمِ حقیقت را پیدا کند، برندهی مسابقهست. در قلعهی محافظان، پرندگان یاد میگیرند که از قصههای پیامبران و اولیا محافظت کنند و آنها را کامل به نسلهای بعد انتقال دهند. در قلعه، حقیقتی پنهان شده است که تنها و تنها توسط «برنا» نوهی صالح «ارمیا» -کبوتر اعظم- فاش میشود․․․ ․ نکات مثبت: قلم نویسنده روان بود و شخصیت پردازی خوبی داشت و خواننده رو وادار به خوندن ادامهی داستان میکرد! اینکه در داستان از قصههای پیامبران مختلف استفاده کرده بود ایدهی خوب و جالبی بود. و تونسته بود به خوبی این داستانها رو بیان کنه. ایدهی اصلی داستان برام جذاب بود اینکه شخصیتهای چنین داستانی در قالب پرندههای مختلف بودن. اول که شروع به خوندن داستان کردم، فکر میکردم یه داستان معمولی و کسل کنندهست اما چند صفحه که بیشتر خوندم برام جذاب شد. نکته منفی ندیدم، فقط اینکه من تقریبا قبل از اینکه راز بزرگ فاش بشه پیشبینی میکردم که چی باشه.