یادداشت یلدا🌿
1402/12/9
آخرین قصه گوی زمین بقلم دنا باربا هیگرا با ترجمه آزاده کامیار نشر پرتقال 💜💕💜💕💜💕💜💕💜💕💜💕💜💕💜💕 "یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود" ..... بنظرتون اگه قصه ها وجود نداشتن دنیا چه شکلی میشد؟دیگه هیچ بچهای وقتی میرفت تو جنگل راه برگشت به خونه رو با سنگ علامت میذاشت؟!یا جلوی آینه میپرسید کی از همه قشنگتره؟ دنیا همیشه به قصه ها نیاز داره دنیا همیشه به قصهگوها نیاز داره... ✨️🌱✨️🌱✨️🌱✨️🌱✨️🌱✨️🌱✨️🌱✨️🌱✨️🌱 جهان دارد از هم فرو میپاشد فقط عده کمی شانس این را دارند که از مرگ حتمی نجات پیدا کنند مقصد سیارهایست که سالها با زمین فاصله دارد. سفینههایی قرار است انسانهای مهم و دانشمندان را در محفظههایی مخصوص نیمهزنده نگه دارند تا پس از فرود آمدن بر سیاره هدف،جامعهای جدید تشکیل دهند و نسل بشر را از انقراض حتمی نجات دهند. داستان درباره دختری است که پدر و مادرش جزو همین انسانهای مهم است،او و برادرش قرار است همراه والدینشان شانس نجات را داشته باشند. اما دختر داستان ما ویژگی دیگری نیز دارد. او قصه ها را دوست دارد قصه ها را میشنود و قصه میگوید. حال باید دید پس از رسیدن به سیاره جدید قصه ها میتوانند یاری رسان باشند و به دختر کمک کنند تا خود و اطرافیانش را نجات دهد؟آیا قصهها آنقدر قدرت دارند که مقابل ظلم و ستم بایستند و سبب پیروزی شوند؟ با خواندن "آخرین قصهگوی زمین" به پاسخ این سوالات خواهید رسید. *********** کتاب جلد خیلی خوشگلی داره(اصلا یکی از دلایل اینکه خریدمش جلدش بود🥲🫱🏻🫲🏽) ترجمه و متنش روانه و راحت میشه خوندش. داستانش واقعا جالب و جدیده هرچند جا داشت بیشتر روش مانور بده اما در حد کتاب نوجوان خوب و قابل تحسین بود. هم لحظات شاد و جالب داشت هم لحظات نفس گیر و غمناک. مخاطب همراه ماجراجویی های دختری میشه که بار سنگینی رو دوششه.باری که یک جامعه باید مسئولیت اون رو برعهده میگرفت ولی بخاطر خودخواهی یک عده،دختر داستان ما تنهای تنهاست. البته نه تا وقتی قصهها هستن:)🩷
1403/1/22
مجموعه قصه های همیشگی از کریس کالفر🥲؟خوندمش دو جلد آخر و باید بگیرم کامل کنم مجموعه رو🫠 @Lighthouse
یلدا🌿
1403/1/22