یادداشت مهدی درویش زاده
1404/3/3
نویسنده با زبانی ساده و روان ما رو به دنیای درونی شخصیتها میبره و نگاهی دقیق به ویژگیهای خانوادهها و جامعه آمریکایی توی شرایط مختلف میاندازه. داستان، چالشهای درونی و بیرونی آدمها رو توی جامعهای که درگیر مشکلات اجتماعی و روانی است، به نمایش میگذاره و از این نظر واقعاً جالب و قابل تامله. زبان کتاب ساده و دلچسبه، طوری که بیشتر غرق داستان میشی. نویسنده خوب تونسته با استفاده از کلمات ساده و بیپیرایه، داستانی از لحظات طنز و جذاب بنویسه که هم خندهداره و هم باعث میشه برای لحظاتی به افکار خودت فکر کنی و خلاقیت نویسنده توی نوشتن مشهوده، اما کتاب بدون ایراد نیست.یکی از چیزهایی که میشه بهش اشاره کرد اینه که ارتباط بین بخشهای مختلف کتاب ضعیف به نظر میرسه.درسته که هر بخش به صورت مستقل نوشته شده، اما اگر ارجاعاتی به بخشهای دیگه میشد، شاید داستان بیشتر به هم پیوسته میشد و جذابتر میشد. گاهی احساس میکنی که هر قسمت جدا از بقیه است، و این کمی از عمق داستان کم میکنه و موجب میشه مخاطب از اثر فضای اون فاصله بگیره، خصوصا اگر پشت هم مطالعه کنه. در مجموع ارزش خوندن داره و اگر دنبال کتابی میگردید که هم سرگرمکننده باشه و هم باعث بشه به افکار خودتون فکر کنید، این کتاب گزینه خوبی هست.