یادداشت ریحانه شهریاری

هنر زندگی مینیمالیستی: راهنمای آسان برای از بین بردن آشفتکی و داشتن نظم در زندگی تان
        این کتاب در مورد نظم و دور ریختن اثاث اضافه، افراد اضافه و مدیریت درست وسایل هستش و من این کتاب رو به صورت صوتی گوش دادم.
نکته جالب اول کتاب در مورد انقلاب صنعتی بود که می‌گفت بعد از اون تبلیغات بیش از حد باعث شده ما نیاز کاذب به یه سری وسایل پیدا کنیم. باید خرید هامون رو مدیریت کنیم و نیاز های واقعی رو تشخیص بدیم.
در ادامه نکات تمیز نگه داشتن خونه به صورت جزئی گفته شده که جالب بود.
اولین نکته ای که حین شنیدن کتاب یادم میومد این بود که اکثر کارهایی که توی کتاب پیشنهاد شده رو مامانم قبلا بهم گوشزد کرده بود 😄

یه جای کتاب میگه برای داشتن مثلا ماشین جدید باید با ماشینی که الان داریم و قدیمی شده، همون‌طور برخورد کنیم که انگار این همون ماشینیه که می‌خوایم بخریمش. اگر به ماشین قدیمیمون رسیدگی نکنیم دو روز دیگه با ماشین جدید هم همین برخورد رو میکنیم و اون هم خیلی زود از کار افتاده میشه. این نکته جالبی برای من بود.

📊ارزیابی کلی: کتاب متوسط و جالبی بود و نکات خوبی داشت. گزینه خوبی برای کتاب صوتیه.👍🥈
نسخه صوتی رو در نرم‌افزار کتابراه به طور رایگان دریافت کرده بودم. کیفیت ضبط و گویندگی هم عالی بود.