یادداشت Fatemeh.H.K
1403/11/9
خب در وهله اول باید بگم کتاب خیلی خوبیه یه فانتزی رومنس شیرین و دوست داشتنی و اگر بخوایم دقیق تر بررسی کنیم من تقریبا همه چیزو راجب این کتاب دوست داشتم شسته رفته بود شروعش کشش کافی رو داشت و از جای مناسب شروع شد ادامه اش هم به همین منوال در حالی که داشتم از کشف راز داستان ناامید میشدم چون از یه جایی به بعد احساس میکنید داستان کاملا فلاف شده ولی خب پلات داستان به موقع عمل کرد پایان داستان هم به شدت دیزنی طور بود و اخرش بهم رسیدن با خوبی و خوشی زندگی کردن😂 با اینکه من شدیدا به پایان های سورئال و بی رحمانه علاقه مندم ولی راجب این کتاب امیدوار بودم خوب تموم شه!! چه انتظاری دارید؟؟ یه داستان عاشقانه قرار نیست جنون وارانه تموم بشه البته که هیجان کافی رو داشت! این اولین تجربه من از هیزل وود بود و چون کتابای قبلیش همه رومنس های عادی بودن و منم زیاد با رومنس های عادی میونه خوبی ندارم انتظار زیادی ازش نداشتم ولی لذت بردم حالا برسیم به بررسی دقیق فضا سازی ۸ از ۱۰ :فضا سازی خاصی لازم نداشت کتاب بیشتر رو شخصیت ها فوکوس داشت و همون توصیفات کوتاهی که وجود داشت کافی به نظر میومد هر چند میتونست پیاز داغشو مخصوصا راجب لونه خون اشام ها و ور ها زیاد کنه نا سلامتی دوتا نژاد با عظمتن شخصیت پردازی ۸ از ۱۰: شخصیت سازیش خوب بود خدایی ولی احساسات میزری کم بود یعنی یا مشکل سانسوره یا چون صرفا خون آشام بوده خیلی چیزا فاکتور گرفته میشه نمیدونم میتونست خیلی بیشتر درونیاتشو با ما به اشتراک بزاره داستان سرایی: ۹ از ۱۰: داستان کشش خودشو تمام مدت حفظ میکرد و از ایده خوبی هم برخوردار بود و روان بود در نهایت نمره ۴ از ۵ رو میدم و پیشنهادش میکنم بی نقص نیست ولی به شدت دوست داشتنی، هیجان انگیز و شیرینه