یادداشت دختر پیپ و راوی

خلاصه کتاب: مگی زندگی آرامی را در کنار پدرش سپری می کند. اما پدر او راز عجیب دارد رازی که پرده از قدرت عجیب او بر می‌دارد. او صاحب قدرتی جادویی و خارق العاده است. در شبی غیرعادی، پدر مگی کتابی به نام سیاه قلب را با صدای بلند می خواند و بعد، موجودی شرور از مرزهای خیال و داستان عبور می کند و وارد خانه‌ی آن ها می‌شود. مگی و پدرش وارد ماجراجویی شگفت‌انگیزی می‌شوند که مگی فقط در داستان‌ها در موردش شنیده بود. حالا آن‌ها قبل از این که زندگیشان برای همیشه نابود شود، باید با استفاده از جادو همه چیز را به شرایط قبلی برگردانند و در این راه با الینور، گرد انگشت و فرید همراه می‌شوند تا موجود شرور را شکست دهند.

نظر شخصی: آرزویی که تقریبا همه کتابخون‌ها دارند؛ اما چی میشه اگر این جادو به واقعیت تبدیل بشه؟
کتابی بسیار بسیار قشنگ و دوست داشتنی که به نظر من حقش بود بیشتر از این شناخته و معروف بشه و قطعا پیشنهاد می‌کنم که بخونیدش چون قراره عاشق ایده‌ داستان بشید.
کتاب اصلا داستان مبهمی نداره و همین‌طور قلم نویسنده بسیار روانه. هیجان کتاب هر لحظه بیشتر و بیشتر میشه. شخصیت سازی فوق العاده‌ای داره و مطمئن باشید که قراره عاشق مگی، فرید، مورتیمر، الینور، گرد انگشت و تک تک شخصیت‌های این کتاب بشید.