یادداشت عـَــٔݪِــٓـٖـٰــْۍ مُــــحَــمَّـــدِےْ

من در رقه بودم: خاطرات محمدالفاهم (ابو زکریا) عضو جدا شده داعش
        
عمده اطلاعات ما از داعش و دیگر گروهک ها خلاصه در مستندات و مطالبی است،که عموما از سوی صدا سیما یا مستندسازانی ارائه شده که مخالف(عقیدتی ، سیاسی و...) آن گروه ها بشمار می آیند.
اینکه داعش در دیدگاه ما صرفا افرادی اند که برای قتل ، غارت ، مسائل جنسی و غیره و ذلک به این گروه پیوسته اند و موارد فوق را  علت تامه دانستن،آدرس غلط دادن است.
مسائل عقیدتی را نمی بینیم، اینکه عده ی قابل توجه ای از داعشیان همانطوری که شهدای مدافع حرم با اعتقاد و ایمان راسخ از همسر ، فرزند و همه تعلقاتشان گذشتند و رفتند آنها هم اینچنین بودند!!!

تا بحال درباره انتحاری فکر کرده اید؟ لحظه ای خود را جای او قرار داده اید؟ بنظرتان گذشتن از زندگی و تعلقات راحت است؟!
من در رقه بودم روایتی است از زاویه ای پنهان نسبت به داعش که شاید هیچگاه نه شنیده اید و نه قرار است بشنوید!!!

دو نکته قابل توجه:
اولا: محمد الفاهم و صدها جوان تونسی و هزاران جوان در جهان عرب روحیات ضد امپریالیستی و ضد صهیونیستی داشته و مدافع مردم مظلوم فلسطین اند و از کودکی شوق دفاع از فلسطین و جنگ با صهیونیست را دارند، که این اشتیاق توسط سلفیان مقیم تونس یا شیوخ سلفی عربستان پاسخ داده می شود و دریغ از اینکه اندکی از گفتمان ناب انقلاب اسلامی در این زمینه که در جهان عرب ارائه شود و این ضعف بزرگی برای ماست که بعد از گذشت چهل سال حتی در رساندن حرف اصلی انقلابمان موفق نبوده ایم!

ثانیا: محمد الفاهم و جوانانی همانند او به هزار امید و آرزو خود را به سرزمین خلافت رسانده ولی وقتی آنچه در عمل می بیند را با حرف هایی که قبلا شنیده و بنابر این عقاید  چند هزار کیلومتر از خانه و خانواده خود گذشته تا در بهشت خلافت زندگی کند  کیلومترها فاصله می بیند، اقدام به ترک سرزمین خلافت و رفتن از سرزمین و دولتی که سالها با آرمان زندگی در آن شب را به روز رسانده می پردازد. این مشکل را شاید بشود از مشکل قبلی بزرگتر دانست، که حال ما حرف انقلابمان را بزنیم!وقتی خودمان گاهی در  اولویاتی مانده ایم، چه تضمین و اعتمادی به ما می شود که این تفکر و ایده در عمل کارساز است و این حرفمان چقدر پذیرش دارد.

✓پاورقی های کتاب مطالب قابل استفاده ای داره و نکته ی مهم این کتاب این است که گفته های ابوزکریا(کنیه محمد الفاهم) تحت شکنجه و در زمان دستگیری نیست.
      
2

0

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.