یادداشت زهرا عباد

#یادداشت_کتاب
#قصه‌های_همیشگی
#هشدار_برادران_گریم
از آن‌جا که گاهی کنجکاوی کار دست آدم می‌دهد، بعد از اینکه از یکی از بچه‌های مدرسه ماجرای بقیه جلدها را پرسیدم، نتوانستم خودم را کنترل کنم و جلد سوم مجموعه را هم شروع کردم. حدسم درست بود و این مجموعه هم مثل هری پاتر، جلدهای بعدی خیلی پخته‌تر و بهتر از جلدهای یک و دو بود.

این جلد علاوه بر دنیای قصه‌ها، پای دنیای ما و شخصیت‌های حقیقی و تاریخی را هم به داستان باز کرده و همین بر جذابیت کتاب افزوده است. حضور برادران گریم، ژنرال مارکی یکی از افسران ارتش ناپلئون، گشت و گذار در شهرهای بزرگ اروپا و ... داستان این جلد را از دو جلد قبل متمایز کرده است.

اتفاقات دنیای قصه‌ها هم این بار بر محوریت الکس، شخصیت اصلی است و زیاد به پادشاه  و ملکه‌ها پرداخته نمی‌شود.

نکته خاص این جلد این است که داستان در ۱۴ سالگی الکس و کانر می‌گذرد و مطالبی دارد که با توجه به فرزند خود و سطح آشنایی‌اش با روابط دختر و پسر، باید تصمیم بگیرید کتاب را بخواند یا نه. مطالب مربوط به قرار گذاشتن بچه‌ها با جنس مخالف و بیان حس علاقه نسبت به دوست جنس مخالف است. علاوه بر آن در بخشی از داستان اشاره به رابطه عاشقانه دو تن از شخصیت‌های قدیمی می‌شود که منجر به بچه‌دار شدن آن‌ها شده، بدون اینکه حرفی از ازدواجشان زده باشد. با توجه به همه این نکات باید کتاب برای توصیه به مخاطب، با توجه به سطح شناخت از مخاطب، برررسی شود و در مجموع می‌شود برای بالای ۱۳ سال مناسب دانست.