یادداشت جواد محمدنیا

#اسرائیل #فلسطین #تجاوز

بسم الله الرحمن الرحیم

۱. وقتی از کورش علیانی بپرسید که آقای علیانی! اسرائیل چی هست؟ جوابی که می‌شنوید این است: موجودیتی که بر اساس تبعیض، ترور و تعدی ساخته شده‌است. و اگه ازو بخواهید که بیشتر توضیح بدهد: جواب می‌شنوید که #کتاب متاستاز اسرائیل را برای همین نوشته‌ام؛ مطالعه کن!

بله، این کتاب، روشن می‌کند که اسرائیل، روی همین سه‌پایه ساخته شده و اگر این سه نباشند، اسرائیل ویران خواهد شد. برای اثبات این نظر، شواهد متعددی می‌آورد: از محتوای اندیشۀ مؤسسان و حاکمان گذشته و کنونی تا اقدامات همیشگیِ وحشیانه و تروریستی دستگاه‌های اسرائیلی.

۲. شاید شما کتاب را که بخوانید، مخصوصاً در بررسی اندیشۀ هرصل (همان هرتزلی که همیشه شنیده‌اید) با پیچیدگی‌های فلسفی روبه‌رو شوید؛ چون هرصل از نیچه متأثر بوده؛ ولی سرخورده نشوید!

شاید مجموع این شواهد فلسفی ۵ درصد کتاب هم نشود. ولی خب! اگر بخوانید تأثیر فلسفه در جامعه و سیاست و به‌طورکلی در رفتار انسان را متوجه خواهید شد.

همینجا بگویم، وقتی این کتاب را بخوانید متوجه می‌شوید که وقتی می‌گویند دین و ایمان، باعث‌وبانی جنگ‌هاست، چقدر چرند است! همین نیچه که اصلا خدا را هم قبول نداشته و هرصل هم متأثر از اوست؛ ضمن اینکه دو جنگ جهانی هم بعد از بی‌دین شدن مردم اتفاق افتاده.

تازه! مؤسسان این رژیم هم، همیشه سعی کردند کشورشان سکولار باشد و سکولار بماند، یعنی تورات و ... چندان به آن‌ها در صیونیست بودنشان کمک نمی‌کند؛ یعنی حتی دین تحریف شده آتش‌بیار معرکه نبوده.

۳. نکتۀ‌ خیلی جذاب این کتاب، آن است که چرا قدرت‌ها به این غدۀ سرطانی عفونی علاقه دارند؟ دقیقا جواب این سؤال با تحلیل عفونی-سرطانی بودن این غده پیدا می‌شود.

۴. مخاطب این کتاب، انسان‌ها هستند؛ نه انسان‌های مذهبی! یعنی می‌خواهد بگوید، هر چیزی را که قبول داری، قبول داشته باش، ولی باید نسبت به صیونیست‌ها حساس باشی و دنبال این باشی که این تفکر کثیف را نابود کنی. نابود نکنی، سراغ تو هم می‌آید! شک نکن، هر چند ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ کیلومتر از آن دو باشی.

۵. این کتاب می‌خواهد بگوید برای اینکه صیونیست را بشناسید، اصلاً نیازی نیست سراغ ستارۀ داود، هرم تک چشم، فراماسون‌های مخفی و ... بروید؛ کافی است اقداماتش را ببینید؛ به‌خاطرهمین، سعی می‌کند اقدامات اسرائیل را پیش چشم‌مان بیاورد؛ البته فقط با متن و تقریبا بدون عکس!

۶. یکی از نکات حاشیه‌ای اما مهمی که این کتاب پیگیری می‌کند این است که چگونه به اخبار و روایات درست، دست پیدا کنیم؛ یعنی به‌نوعی می‌خواهد ما را با سواد رسانه (شامل کتاب و فیلم و ...) آشنا کند.

۷. علاوه‌براین، به ما یاد می‌دهد که درست نتیجه بگیریم، چه از درست بودن هولوکاست و چه از جعلی بودن پروتکل دانشوران صهیون! یعنی چه هولوکاست درست باشد و چه این پروتکل‌ها جعلی باشند، هیچ مبنایی برای درستی کار صیونیست نخواهد بود.

نکتۀ جالب اینکه، علیانی، تحقق هولوکاست را قبول دارد، دلایلش را هم ذکر کرده و گفته خودتان بگردید راحت پیدا می‌کنید با وجود این، صیونست را لکۀ ننگ می‌داند.

۸. در آخر هم به ما یادآور می‌شود، اینکه یهودیان را یکدست صیونیست بدانیم، به ضرر ماست و به‌نفع صیونیست؛ صیونیست با یهودی متفاوت است؛ چرا؟ خب کتاب را بخوانید تا متوجه شوید. من که نمی‌خواهم خلاصۀ کتاب را به شما بگویم و خیالتان را راحت کنم.

الحمدلله