یادداشت Zahra
1404/4/1
این یادداشت رو با بخشی از مقدمه در راستای معرفی کتاب شروع میکنم: «حالا در این گفتوگو، به صادقانهترین شکل ممکن، دربارهی زندگی، تجربیات، موفقیتها و شکستهایش برایمان میگوید، به دغدغهها و درونمایههای تکرار شونده در آثارش میپردازد، و اینگونه راه را برای درک دنیای رؤیاگون، شخصی و متفاوتش هموار میکند.» این کتاب به شما دیدگاه جدیدی از شخصیت خانم شیرین نشاط و محتوا و اهداف آثارشون رو میده. گفت و گویی مفصل هست که به زندگی شخصی هنرمند، تجربیات، سختیهای زندگی، روند شکلگیری آثار و علایقش، مواردی که از آنها تأثیر پذیرفته، دیدگاههای شخصی و دستاوردهای درونی و هنریاش میپردازه و از این نظر بسیار ارزشمند و خواندنی هست. همونطور که گفتم علاوه بر مسیر زندگیشون و پستی و بلندیهاش، نگاهشون به دنیا و مسائلی که در آثارشون نمایان شده رو هم بررسی و تحلیل میکنه؛ اینکه هر عنصر در هر اثر از کجا نشأت گرفته و قصد بیان چه چیزی رو داره در کنار علت انتخاب مدیومهایی که در تولید آثار نقش داشتن. سوالات بسیار خوبی هم پرسیده شدن و زمانی که کتاب رو میخونین به همهی سوالات و ابهامات شما پاسخ داده میشه. از این نظر خیلی از نویسنده و گردآورندهی کتاب، آقای محمد عبدی ممنونم. به شخصه برای من خواندن این گفتوگو در این کتاب جالب و لذتبخش بود و هویت و تصویر جدید و عمیقتری از هنرمند رو بهم داد و البته که تأثیراتی هم بر من گذشت و پندهایی هم به همراه داشت و دیدم رو بازتر کرد. حین مطالعهی این کتاب به کتاب «مطالعهی موردی چند اگزبیشن از شیرین نشاط» نوشتهی فرشید خیرآبادی با طراحی و صفحهبندی شادی زهرهوندی برخوردم که دربارهی بخشی از آثار خانم نشاط توضیحاتی داده شده بود و تصاویری از آثارشون هم بود. اگه گذرتون خورد این کتاب رو هم بخونین جالبه و بصورت رایگان و به تازگی در اپ طاقچه قرار گرفته. برای مشاهدهی آثار بیشتر از این هنرمند میتونین به سایت darz.art هم مراجعه کنید.
Zahra
1404/4/2