یادداشت ronak
1404/2/9
بعد چند وقت اومدم راجب به این مجموعه نظر بدم این سه جلد کتاب میتونم بگم یه مجموعهی فانتزی خوب بودن ولی خب یه چیزایی بود ، اینکه روند کتاب کند پیش میره ، من بخاطر این قضیه فکر کنم سه تا چهار بار ریدینگ اسلامپ شدم جلد اول و میتونم بگم اتفاق خاصی نمیوفته من فک کنم فقط پنج ماه خوندن جلد اول این کتاب زمان برد ولی جلد اول رو تونستم توی حدودا ده روز بخونم (اگر که با کند بودن روند داستان مشکلی ندارید کتاب فانتزی خوبی هست) البته البته ، اینم بگم که فانتزیش خیلی خوب بود (کتاب بیشتر فانتزی بود تا عاشقانه) جلد سوم بهترین جلد این مجموعه بود ، من خودم بخاطر تعریف های خیلی زیاد توی فضای مجازی تونستم این مجموعه رو بخونم وگرنه فکر کنم هنوز همون جلد اول هم نخونده بودم حالا بزارم یکم از داستان بگم جود : دختر خیلی خیلی قوی که عاشق ریسک کردن بود و حرفای مردم و هرچیز دیگه ای باعث نمیشد متوقفش کنن و تقریبا همین شجاعتش کارن رو به خودش جذب کرد کاردن: میتونم بگم که من تا جلد دوم ازش متنفر بودم ، کارایی که میکرد ، چیزایی که میگفت و هر چیز دیگه باعثش شده بود ولی خب جلد سه کارهای خودش رو توضیح داد و یکم قانع شدم (البته که باید بیشتر جود قانع میشد تا من) و بگم از خیانت هایی که توی جلد دوم اتفاق افتاددددد💔🥲🔥 واقعا من وقتی جلد دوم رو تموم کردم اینطور بودم که ، این چه دنیای کثیفی هستتتتت اره دیگه خلاصه که کتاب خوبی بود🤣🤣❤️