یادداشت سهیل خرسند
1401/9/13
4.1
معرفینامه عنوان اصلی کتاب «جین، روباه و من» است و نمیدانم چرا چنین نامی برای این کتابِ مصورِ دوست داشتنی انتخاب شده اما از نامِ کتاب که بگذریم نمیتوانیم از زیباییهای بصریِ این کتاب بگذریم که کار خانم «ایزابل آرسنائولت» تصویرگرِ کاناداییست. داستانِ کتاب در موردِ دختری چاق و نسبتا فقیر است که به واسطهی اضافه وزنش دوستی ندارد و در مدرسه موردِ تمسخرِ همکلاسیهایش قرار میگیرد و اوقاتِ بیکاری و تنهاییِ خود را با خواندنِ رمانِ «جین ایر» سپری میکند تا اینکه مدرسه برای آنها اردویی ترتیب میدهد و... . نظرنامه ضمنِ تشکر از دوستِ عزیزی که کتاب را معرفی نمود، از نظرِ من از آن دسته از کتابهای دوست داشتنیست که میتوان در میانِ کتابهای خود بخوانیم. تصاویرِ کتاب آنقدر ماهرانه، خلاقانه و زیبا طراحی و تنظیم شدهاند که خود را در میانِ مناظر تصور میکنیم. نقلقول نامه "جین ایر شاید دختری یتیم، معمولی، بیچاره، تنها و رها شده بود اما اصلا و ابدا یک سوسیسِ گندهی چاق نبود و نیست و نخواهد بود." کارنامه ضمن اینکه ۵ستاره برای این کتاب منظور میکنم، خواندنِ کتاب را در میانِ کتابهایتان پیشنهاد میکنم. ضمنا نسخهی پیدیاف کتاب را برایتان ساختم و از لینک زیر میتوانید آنرا در تلگرام دانلود نمایید: https://t.me/reviewsbysoheil/160