یادداشت زهرا عباد

        #یادداشت_کتاب 
#دو_امتحان
قصدم از خواندن این کتاب با توجه به توضیحاتش این بود که اگر جذاب است، به نوجوانان پیشنهادش کنم تا برای یادگیری احکام به شکل غیر مستقیم و داستانی از آن استفاده کنند.

اما کتاب با آن چیزی که فکر می‌کردم خیلی تفاوت داشت.
اول اینکه چیز غیر مستقیمی در کار نبود. داستان درواقع دو بخش است، اول ماجراهای دو جوان هم‌اتاقی در دانشگاه که قسمت داستانی و طنز کتاب را تشکیل می‌دهد. بخش دوم قسمت آموزش‌ها است که کاملا مستقیم توسط یکی از این دانشجوها به دیگری یاد داده می‌شود. در آخر هر فصل هم قسمتی به عنوان جزوه احکام دوره‌ی نوجوانی این دانشجو آمده که تقریبا مرور همه این نکات است و حتی سوال و جدول و ... هم دارد.

تا اینجای ماجرا حتما برای شما هم مشخص شد که کتاب احتمالا بیشتر به درد کلاس‌های آموزش احکام می‌خورد یا کسی که واقعا دنبال آموختن احکام است و می‌خواهد به جای رساله عملیه از یک کتاب داستانی آن‌ها را بیاموزد! 

اما وقتی مطالب آموزشی را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم همه نکات، اولیه‌ترین نکات احکامند یعنی تقلید، وضو، نماز، تیمم و غسل. پس اینکه این کتاب برای چه رده سنی مناسب است کاملا به مخاطب شما بستگی دارد. اگر با فرد مذهبی سر و کار دارید که از کودکی این مسائل را می‌آموزد، کتاب به درد کودک ۸ و ۹ ساله می‌خورد (که البته به دلیل شخصیت‌های غیر کودک کتاب شاید زیاد برایش جذابیت نداشته باشد) اما اگر مخاطب این‌ها را در کودکی نیاموخته، به دلیل استفاده از شخصیت‌های بزرگسال، کتاب محدودیت سنی خاصی ندارد.
      
61

7

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.