یادداشت یونس فتح اللهی
1402/11/27
شیوه نگارش شخص سوم همراه با روایت های اشخاص و بیان دلنشین نویسنده بسیار کتاب را روان و شیوا کرده است. اصطلاحات علمی و مراحل پژوهش با بیانی ساده و عامیانه نوشته شده است، که عموم مردم علاوه بر مراحل تاریخی شکل گیری پژوهشگاه با روند علمی اقدامات پژوهشگاه و دلایل اهمیت اقدامات پژوهشگاه در عرصه های درمان ناباروری یا سلول های بنیادین یا شبیه سازی و... آشنا شوند. مهم تر از سیر تحول و شکل گیری پژوهشکده رویان آشنایی با شخصیت والا و بزرگ دکتر کاظمی، که پیوند بارز علم و عمل و تقوا هستند و صاحب سبک خاص مدیریت جهادی در عرصه پژوهش و علم و عظیمت از تاریکی های جهل به روشنای علم به معنای حقیقی و از منظر اسلامی هستند می باشند. کتاب فوق علاوه بر بیان مسیر پر پیچ و خم پژوهشکده رویان از زمانی که دغدغه ای بیش در ذهن دردمند و دغدغه مدار دکتر کاظمی و همراهان وی نبود تا زمانی که بر فراز قله های علم دنیا پرچم ایران اسلامی را به اهتزاز درآورد، به تببین سبک اسلامی (جهادی) از مدیریت مراکز علمی پژوهشی و پژوهش با مبانی و دغدغه های دینی پرداخته است. نگاه و دیدگاهی که ما در ایران و جهان اسلام در تمامی سطوح مدیرتی و علمی به آن نیاز داریم کتاب داستان رویان آموزشی برای مدیران علمی و پژوهشی و محققان و پژوهش گران متدین و دغدغه مندی است که قدم در راه جهاد علمی گزارده تا پرچم اسلام و انقلاب را به اهتزاز دربیاورند.