بریدههای کتاب Thxli🐾 Thxli🐾 1403/4/25 - 21:01 این قصه به روایت من سالی گاردنر 3.7 3 صفحۀ 190 «باید میفهمیدم عشق چیه. باید درک میکردم چه حسی داره- اینکه چقدر فوق العادست که حس کنی تنها نیستی، که کسی هست که جونت رو براش میدی. -بکی بهم یاد داد چطوری عشق بورزم» الکس گفت:«شاید بدون عشق بهتر باشه. ببین ما آدم ها به اسم عشق چه کارهایی که نکردیم- عشق به دین، عشق به کشور، پول.- بیشتر وقت ها فقط بهانست که ظالم و حریص باشیم. میگیم این کارها رو به خاطر عشق میکنیم.» 0 18 Thxli🐾 1402/12/8 - 21:32 قیام سرخ: کتاب اول جلد 1 پیرس براون 4.2 9 صفحۀ 68 مرگ اینجوری که تو میگی، تهی و پوچ نیست. پوچی، زندگی بدون ازادیه، دارو. پوچی زندگی ای هست که در بند ترسه. ترس از دست دادن، ترس مرگ. من میگم بیا این زنجیرها رو بشکنیم. 0 20