بریدههای کتاب مرضیه رحیمی مرضیه رحیمی 6 روز پیش گفت و گو با عباس کیارستمی مهدی مظفری ساوجی 4.5 1 صفحۀ 145 اگر چه همین امید، همیشه با من بوده و مرا همراهی کرده است. با وجود همه دست نیافتنی بودنش. 0 0 مرضیه رحیمی 1404/5/5 داستان معاصر، داستان نویسان معاصر: مجموعه شانزده داستان و شانزده نقد کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 31 معمولا فصل بندی در داستان، زمانی صورت می پذیرد که: یا واقعه در زمان دیگری اتفاق می افتد؛ یا صحنه تغییر می کند؛ یا ماجرای دیگری به وقوع می پیوندد. 0 0 مرضیه رحیمی 1404/5/5 داستان معاصر، داستان نویسان معاصر: مجموعه شانزده داستان و شانزده نقد کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 19 د منم همینو میگم. وقتی که نفهمیدی چی داری، می خونی، خوندنت یه غاز نمی ارزه. طوری باید بخونی که مطالبش برات ملکه بشه پسر! دور و برتو بگردی و بدونی که مثلا منظور از فرعون چه کسی می تونه باشه. اگه اینها رو فهمیدی، فبها، و الا ول معطلی. 0 0 مرضیه رحیمی 1404/4/22 نامههای پاپا – مخلص گرترود استاین هم هستیم! ارنست همینگوی 4.0 1 صفحۀ 105 جمله ای که یکی از شعارهای همینگوی درمورد زندگی است: " انسان ممکن است نابود شود، اما هیچ وقت شکست نمی خورد. " 0 0 مرضیه رحیمی 1404/4/22 نامههای پاپا – مخلص گرترود استاین هم هستیم! ارنست همینگوی 4.0 1 صفحۀ 39 تو را قسم به مسیح بنویس و این قدر نگران این نباش که دیگران چه می گویند یا اینکه کتابت شاهکار از آب در می آید یا نه. خود من از هر نود و یک صفحه چرت و پرتی که می نویسم فقط یک صفحه اش خوب از کار در می آید و شاهکار می شود و بقیه ی مزخرفات را می ریزم توی سطل آشغال 0 0 مرضیه رحیمی 1404/4/22 نامههای پاپا – مخلص گرترود استاین هم هستیم! ارنست همینگوی 4.0 1 صفحۀ 39 اگر به اندازه کافی بنویسی و نهایت تلاشت را به کار ببندی، مطمئن باش که به اندازه ی کافی شاهکار ادبی خلق خواهی کرد...این طور نیست که نویسنده تصمیم بگیرد و شاهکار ادبی خلق کند. 0 0 مرضیه رحیمی 1404/4/22 نامههای پاپا – مخلص گرترود استاین هم هستیم! ارنست همینگوی 4.0 1 صفحۀ 74 از اینکه قرار است داستان بنویسی خوشحالم. تنها کاری که باید بکنی این است که خودت داور خودت باشی یا اینکه از غریزه ات پیروی کنی. حرف های بقیه را بی خیال. 0 1