بریدههای کتاب سیده مهشید عزیزی سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 14 روح، راکبِ بدن و سوار بر آن است. اگر در این دنیا میخواهی روح را به مقصد برسانی، باید بدن را تیمار کنی تا زمین گیر نشود و تو را از راه باز ندارد. 0 2 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 15 خوشحال بود که به مراد دلش میرسید، اما چرا غصه داشت؟ چرا مضطرب بود؟ چرا آدمها نمیتوانند یکپارچه خوشحال باشند؟ 0 2 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 30 خودت را در ارادهٔ مولایت رها کن. تو طلب نکن و بگذار او برای تو بخواهد. هر آنچه او بخواهد، همان بهترین مشیّت و تقدیر برای توست. قلب امام آشیانهٔ مشیّت الهیست، به آن اعتماد کن. 0 2 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 37 بعضی آدمها عالَمشان کوچک است، چه میتوان کرد! 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 38 اینکه گفتی باور کردهای که کارت همین است، اوضاعت همین است و این باور، آسودهات کرده است. 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 51 این رسم دیرینهٔ روزگار است؛ سرانجام، چنگال تقدیر، مردمانِ غافلِ بهرهمند از خورشید را به کام تاریکیِ فراق میکشاند. 0 10 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 77 وقتی که همه چیز را آنطور مییابی که میخواهی، ناگهان دستی از غیب، همه چیز را به هم میریزد و تو را به این یقین میرساند که کارهای نیستی. 0 3 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 126 هر چیزی رهین وقت خود است. هنگامی که وقتش برسد، خودش به سراغ انسان میآید. 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 136 من به سرچشمهٔ خورشید نه خود بردم راه ذرهای بودم و مِهر تو مرا بالا برد من خَسی بی سر و پایم که به سیل افتادم او که میرفت مرا هم به دل دریا برد 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 178 انسان، سازندهٔ خویش در عرصهٔ بودنهاست. کوههای سر به فلک کشیدهٔ درون، همان خواستهها و ارادههایی هستند که در طول زمان، رشته رشته در پهنهٔ بیکرانهٔ ابدیت انسان نقش میبندند. 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 241 آدمها کسانیاند که تعریف آدم بودن را به آن چه هستند، تقلیل دادهاند. من نمیخواهم مثل آنها باشم. آدمها به اصطلاح همان کسانیاند که از خویش خبر دارند؛ همانها که زندگیِ این چند روزهٔ دنیا را جدی گرفتهاند و برای آن میجنگند؛ آدمهای عاقل، باهوش و با درایت که گمان میکنند تا ابد در این کرهٔ خاکی زندگی خواهند کرد. خوشا به حالشان! دردِ فهم را نمیکشند، رنجِ بلوغِ فکر نمیفهمند، و غم و شادیشان در دایرهٔ تنگِ داشتنها و نداشتنها تعریف میشود. 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 241 اگر عقل آن است که رنج و غم دیگران در صفحهٔ زندگیت ناپدید باشد، همان بهتر که دیوانه باشی. اگر عقل آن است که عشق را پس میزند و طراوت هستی را از صفحهٔ وجود انسان میزداید همان بهتر که نباشد و تو را دیوانه بخوانند. 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 273 من در طلب علم آموخته بودم که باید حُر و آزاد باشم. قرآن بشارت داده به کسانی که حرفها و کلمات مختلف را میشنوند و از بهترینِ آنها تبعیت میکنند. سوره زمر، آیه ۱۷-۱۸ 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 273 چیزی که انسان متوجه او باشد و توجهش را از امور دیگر سلب کند، الهِ او میشود. #کهکشان_نیستی @halqand 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 383 وقتی وارد خانه میشدیم، تمام قد در مقابلمان میایستاد و احتراممان میکرد و در پاسخ به ابهام این رفتار با فرزندانش، میگفت: «من اگر به آنها احترام بگذارم، دیگران هم به آنها احترام خواهند گذاشت و ادب و بزرگی در وجود آنها شکل خواهد گرفت.» 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 323 اگر طالب حقیقی بودید، به جستوجو ادامه دهید. اگر الان به آب نرسیدید، بالاخره زمانی آب برایتان از زمین فوران خواهد کرد. تازه اگر به آب هم رسیدید و درها برایتان باز شد، به همان کم بسنده نکنید؛ بیشتر جستوجو کنید و بیشتر بخواهید. 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 366 انسان وقتی درک کند که از ابتدا مالک نیست و برای خویش هیچ گونه مالکیّتِ استقلالی قائل نباشد، با از دست دادن متعلقات و هر آنچه آنها را مربوط به خویش میداند، دچار تأثر نمیگردد. 0 2 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 378 جرمش این بود که بر خلاف دیگران، به جای تکفیر و ردِ تمامی خلق اللّٰه، با روی گشاده و قلبی صبور به نصیحت و ارشاد آنان روزگار میگذراند. 0 3 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 189 صفحۀ 454 اللّٰه اللّٰه اللّٰه که دل هیچکس را نرنجانید! 0 1 سیده مهشید عزیزی 1403/5/11 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.8 25 صفحۀ 156 رؤیای تأثیر گذاشتن بر دیگران را از سر بیرون کنید. دربارهٔ خودِ مسائل فکر کنید. 0 8