بریده کتابهای فاطمه محبی فاطمه محبی 1403/5/20 ترجمه کامل اسرار الصلوه جواد آقاملکی تبریزی 0.0 صفحۀ 128 افسوس و دو صد افسوس بر این حال ما و "انا لله و انا الیه راجعون" از بیخبری و غروری که در این دنیا بدان مبتلاییم و حسرت و افسوسی که در آخرت بدان دچاریم. این رنجی است از این که شکنجهای بس بزرگ در پیش رو 0 0 فاطمه محبی 1403/4/24 حداث الحسین: همنشینان اخروی امام حسین (ع): شرحی بر حدیثی از امام صادق (ع) مهدی اصلانی 0.0 1 صفحۀ 62 همیشه هستند کسانی که در جبههی حق کار میکنند و این میدان مبارزه هیچگاه خالی نمیشود. ما باید مراقب باشیم که از این قافله و از این توفیق عظیم جا نمانیم. 0 0 فاطمه محبی 1403/4/24 حداث الحسین: همنشینان اخروی امام حسین (ع): شرحی بر حدیثی از امام صادق (ع) مهدی اصلانی 0.0 1 صفحۀ 52 روز قیامت بررسی میکنند ما چقدر برای امام زمان (عج) و تعجیل در فرجش کار کردهایم؟ چقدر با اصلیترین دشمنش یعنی یهود و اسرائیل جنگیدیم؟ 0 0 فاطمه محبی 1403/4/24 حداث الحسین: همنشینان اخروی امام حسین (ع): شرحی بر حدیثی از امام صادق (ع) مهدی اصلانی 0.0 1 صفحۀ 51 لعن برای فحش و ناسزا گفتن و تشفی غیظ و سبک شدن دل نیست، فلسفهی اصلی لعن، دشمنشناسی است. 0 0 فاطمه محبی 1403/4/22 الی الحبیب: سرمشق هایی برای حبیب شدن محمد عبدالحسین زاده 4.3 8 صفحۀ 137 هنوز هم نامه برای کسی که مفید امام زمان باشد، میآید. "برای درد دل تو مفید نیست کسی/ وگرنه نامه برای مفید میآید" ... حضرت صاحب خطاب به شیخ مفید میگوید: "الی الاخ السدید و الولی الرشید الشیخ المفید" 0 0 فاطمه محبی 1403/4/20 الی الحبیب: سرمشق هایی برای حبیب شدن محمد عبدالحسین زاده 4.3 8 صفحۀ 69 اگه قله را حسین (ع) ببینی، همهی کارها خرد و ناچیز میشود و همهی وجودت تلاش برای رسیدن به قله میشود. 0 0 فاطمه محبی 1403/4/20 الی الحبیب: سرمشق هایی برای حبیب شدن محمد عبدالحسین زاده 4.3 8 صفحۀ 56 چه شبهایی که روز را روشن میکنند. کسی که شب بزرگ ندارد، روز بزرگ نخواهد داشت. شب بزرگ بدون روح قرآن بزرگ نخواهد شد. 0 0 فاطمه محبی 1403/4/20 الی الحبیب: سرمشق هایی برای حبیب شدن محمد عبدالحسین زاده 4.3 8 صفحۀ 55 امام برای او جملهی مستقل دارد: "لله درک یا حبیب" یک عمر دویدن برای رسیدن به این تشویق امام و دعایش ارزش دارد. 0 1 فاطمه محبی 1403/4/2 حریف نهان: مفهوم پردازی هایی درباره ناهشیاری نیما قربانی 3.0 0 صفحۀ 1 هنگامی دل را مییابی که دلبری آن را برباید... دل وقتی احساس شود که جریان یابد. 0 2 فاطمه محبی 1403/1/9 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 145 صفحۀ 55 هر آدمی بتی دارد. کسی باید آن را بشکند. اگر این بت شکسته نشود، هر ذکری که بگوید، هر عبادتی که کند، این بت و این من، متورمتر میشود. خیال آدمها بر حقیقتشان سیطره دارد. نخستین مرحله سیر حقیقی، خارج کردن سالک از سلطنت خیال است. 0 0 فاطمه محبی 1403/1/9 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 145 صفحۀ 37 سرم را تکان دادم و گفتم: "سید، بعضی آدمها عالمشان کوچک است، چه میتوان کرد!" 0 0 فاطمه محبی 1403/1/9 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 145 صفحۀ 29 باید فانی در ارادهی او باشی سید علی! حالا هر کجا که میخواهی باشی. راهی که پیش رو داری، راه از بین بردن خود و تمام تعلقات آن است. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/12 سفیر ما در بهشت حبیبه آقایی پور 4.5 13 صفحۀ 53 برای ما اما خانه خیلی مهم بود. حال و هوایش. طهارت و پاکیاش. آمده بودیم وسط اروپا؟ باشد. دنیایمان عوض شده بود؟ باشد. ما و ارزشهایمان که عوض نشده بودیم. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/8 گنجینه آسمانی: متن گفتارهای مجموعه مستند روایت فتح سید مرتضی آوینی 4.3 1 صفحۀ 18 دریا، دلِ مطمئن این بچههاست و ستارهها نور از ایمان این بچه مسجدیها میگیرند، همانها که در جواب تو میگویند: "ما خط را نشکستیم، خدا شکست." و همهی اسرار در همین کلام نهفته است. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/8 گنجینه آسمانی: متن گفتارهای مجموعه مستند روایت فتح سید مرتضی آوینی 4.3 1 صفحۀ 18 شیطان حکومت خویش را بر ضعفها و ترسها و عادات ما بنا کرده است، و اگر تو نترسی و از عادات مذموم خویش دست برداری و ضعف خویش را با کمال خلیفهاللهی جبران کنی، دیگر شیاطین را بر تو تسلطی نیست. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/8 گنجینه آسمانی: متن گفتارهای مجموعه مستند روایت فتح سید مرتضی آوینی 4.3 1 صفحۀ 15 این نخلستانها مرکز زمین است و شاید مرکز جهان. آن روستاییِ جوان که گندم و برنج و خربزه میکاشته است، امشب سربازی است در خدمت ولیّامر. آیا میخواهی سربازان لشکر رسولالله را بشناسی؟ بیا و ببین: آن یک کشاورز بود و این یک، طلبه است و آن دیگری در یک مغازهی گمنام در یکی از خیابانهای مشهد لبنیاتفروشی دارد. بهراستی آن چیست که همهی ما را در این نخلستانها گرد آورده است؟ تو خود جواب را میدانی. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/8 با من سخن بگو دو کوهه سید مرتضی آوینی 4.8 0 صفحۀ 1 برای امام میخواند، برای آنکه عاشقانه زیستن را به ما آموخت، برای آنکه به ما آموخت حقیقت عرفان را که مبارزه است، برای آنکسی که ما همهی تاریخ انبیاء را در وجود او تجربه کردیم. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/8 با من سخن بگو دو کوهه سید مرتضی آوینی 4.8 0 صفحۀ 1 عالم محضر شهداست، اما کو محرمی که این حضور را دریابد و در برار این خلا ظاهری خود را نبازد؟ زمان میگذرد و مکانها فرو میشکنند، اما حقایق باقی هستند. 0 1 فاطمه محبی 1402/12/8 با من سخن بگو دو کوهه سید مرتضی آوینی 4.8 0 صفحۀ 1 این همه مغموم مباش دوکوهه. امام رفت، اما راه او باقی است. دیر نیست آنروز که روح تو عالم را تسخیر کند و نام تو و خاک تو و پرچمهایت مظهر عدالت خواهی شوند. دوکوهه، آیا دوست داری که پادگان یاران امام مهدی نیز باشی؟ پس منتظر باش. 0 0 فاطمه محبی 1402/12/8 گنجینه آسمانی: متن گفتارهای مجموعه مستند روایت فتح سید مرتضی آوینی 4.3 1 صفحۀ 280 از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفتهاند. زمان هر سال در هر محرم تجدید میشود و حیات انسان هر بار در سیدالشهدا. 0 2