بریدههای کتاب mahtisa🌙Kh mahtisa🌙Kh 11 ساعت پیش گردبادهای مغز من کت پاتریک 4.2 6 صفحۀ 220 آدم بزرگ هایی را میشناسید که شبیه آدم بزرگ ها نیستند وشما را بیشتر از آدم بزرگ های عادی درک میکنند؟ 0 0 mahtisa🌙Kh دیروز درخت نفرین شده کریستین تورسنس 3.8 4 صفحۀ 50 احساسات چیز پیچیده ایه 0 1 mahtisa🌙Kh دیروز نانسی کلانسی و راز کلید نقره ای جین اکانر 2.3 0 صفحۀ 21 منظور خانم دوین از اولین بهترین دوست چه بود؟ بهترین دوست مال همیشه است. نانسی به بری نگاه کرد، البته آنها گاهی باهم دعوا میکردند اما همیشه عاشق هم بودند 0 0 mahtisa🌙Kh دیروز طعم خون زیر دندان پیت جانسون 4.3 0 صفحۀ 43 من فکر میکنم خندیدن راز زندگی است... 0 1 mahtisa🌙Kh دیروز گردبادهای مغز من کت پاتریک 4.2 6 صفحۀ 80 مامان گفت:«وای فرانکی، توی دوستی اینکه تقصیر کیه مهم نیست، دوستی یعنی گذشت» 0 0 mahtisa🌙Kh دیروز جزیره داریوش عابدی 3.4 2 صفحۀ 156 «من عاشق دریا هستم. بهترین لحظه های عمرم وقتی است که دارم با دریا حرف میزنم،، نمیتوانم ازش دست بکشم، باور کن نمیتوانم.» 0 1