بریدههای کتاب مرآت مرآت 1404/6/16 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 225 صفحۀ 122 بدان که محبت الهی را خواستن با مرتکب شدنت به معصیت، امری بسیار فاسد است . چگونه بر تو پوشیده است که معصیت سبب نفرت و بیزاری است و نفرت با محبت جمع نمیشود. 0 6 مرآت 1404/6/11 طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.4 4 صفحۀ 52 درباره امیرالمؤمنین علیهالسلام میگفت:«دوستان به خاطر تقیه و دشمنان به خاطر بخل،فضایل او را پنهان میکردند با وجود این،فضایل او در شرق و غرب عالم پخش شد». 0 1 مرآت 1404/6/6 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.5 35 صفحۀ 45 من در بررسی اعمالم دیدم که برای نگهداری از همسر و فرزندانم و برای تحمل آن شرایط سخت چه اجر و پاداشی به من داده بودند و لحظه لحظه آن سختیها برای من محاسبه شده بود. البته کمترین ناشکری من نیز اجرم را ضایع نموده بود. من دیدم که هرچه را با صبر و تحمل سختی ها اندوخته بودم یکباره پوچ میشد با یک شکایت نابجا یک درد دل بی موقع با اطرافیانم که از اوضاع زندگی و همسر و فرزندانم شکایت میکردم اجرم ضایع میشد. من آن قدر حسرت میخوردم که چرا آن همه پاداش که برای تحمل سختیها برای من در نظر گرفته بودند را با یک عصبانیت بیجا و یا... همه را بر باد داده بودم... 0 2 مرآت 1404/5/31 ضد فاضل نظری 4.2 75 صفحۀ 35 در آتش عشق تو اگر مست نسوزیم سوزانده شدن باد سزای همه ما... 0 7 مرآت 1404/5/29 آیین رستگاری: مصاحبات حضرت علامه آیه الله حاج سیدمحمدحسین حسینی طهرانی (ره) با بعضی از اصدقاء در رابطه با سیر و سلوک الی الله سیدمحمدحسین حسینی طهرانی 4.8 2 صفحۀ 29 این راه(سلوک الی الله) رفتنی است.این راهی است که رفته اند و انسان هم نباید بگوید من چنین و چنانم و قابلیت ندارم،اینها همهاش حرف است؛همین قابلیّتی که انسان دارد مگر از خانه پدرش آورده ؟! اینها همهاش دست پروردگار بوده،عنایت بوده ،داده و باز هم میدهد. 0 0 مرآت 1404/5/26 ضد فاضل نظری 4.2 75 صفحۀ 25 چقدر چون همگان،مثل دیگران باشم بهجای عشق، به دنبال آب و نان باشم اگر پرنده مرا آفریدهاند چرا قفس بسازم و در بند آشیان باشم اگر چه ریشه در این دشت بستهام،باید به جای خاک گرفتار آسمان باشم 0 2 مرآت 1404/4/4 طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.4 4 صفحۀ 50 می فرمود:«معنای واقعی(إِیَّاکَ نَعبُدُ وَ إِیَّاکَ نَستَعِینُ)،فقط در وجود اهلبیت علیهمالسلام مصداق دارد.بقیه ما مشکل داریم،در زبان موحدیم؛ولی در اعمالمان همه مشرکیم!». 0 2