بریدههای کتاب Zeynab Aghajani Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 336 اگه این عشق نیست پس نمیدونم عشق چیه. 0 6 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 334 مرز خیلی ظریفی بین خیر و شر هست. یه ذره از خط خارج بشی،کلا یکهویی ای مسیر خارج می شی. 0 2 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 323 آدمها از پیشمان میروند. نباید این کار را بکنند. ولی میکنند. پیش می آد. 0 2 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 318 وقتی آدمهایی رو داری که عاشقت هستند،زندگی دوباره خوب میشه... حتی اگه اوضاع مثل سابق نشه. 0 2 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 317 گفتم هیچ کس منو دوست نداره. گفت حتی اگه این حرف درست باشه باز هم باید یاد بگیرم خودم رو دوست داشته باشم. 0 2 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 313 قوری شکسته باز هم میتواند زیبا باشد ولی هرگز مثل قبلش نمیشود ،نه؟ 0 2 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 312 قرار نیست بمیری. میدونی چرا؟چون آدم از دل شکستگی نمی میره. 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 307 مهم نیست چقدر تلاش کنی،زندگی بدون بعضی آدما خوب نیست. 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 298 درماندگی آدم را از خود بی خود میکند و او را وا میدارد به کارهایی دست بزند ه هرگز فکرش را هم نمیکرد بتواند انجام دهد. قدرت و توانایی در جهان وجود داشت. آدمهای ضعیف در اثر فشار و بیرحمی له میشدند. وقتی چنین آدمهایی به دیواری برخورد میکردند، میتوانستند یا بیحرکت بمانند یا دیوار را هل بدهند. 0 0 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 293 بهتره با افتخار بمیری تا اینکه مثل یک ترسو زندگی کنی! 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 292 پس چون از مردن میترسی،نمیخوای زندگی کنی؟ 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 282 زندگی همیشه منتظر برنامههای آدم نمیمونه. 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 281 میدونی،خودم دعوتش کردم بیاد. چون توی زندگی آدم زمانی از راه میرسه که باید با گذشته ش آشتی کنه،خوب یا بد،با هرچی بوده. 0 0 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 274 عشق شما را وادار میکند دست به کارهای احمقانهی زیادی بزنید 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 273 ببخشید،میخواستم کمک کنم. ولی گاهی وقتها که سعی میکنی کمک کنی،گند میزنی. 0 0 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 272 ببخشید،میخواستم کمک کنم. 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 270 احساس وحشتناک و تنفر انگیزی بود که آدم به کسی مظنون شود که بیشتر از هر چیز دیگری در دنیا عاشقش است. 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 249 به نظرم دوستی این است:آدم هایی را که عاشقشان هستی رها نکنی.بدانی چه احساسی دارند،چه بویی دارند و چطور رفتار می کنند،تا اگر روزی کنارت نبودند،به یادشان بیاوری. 0 1 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 236 بزن به چاک یا مبارزه کن. 0 0 Zeynab Aghajani 4 روز پیش ناپدید شدن غیرمنتظره ی آقای ویلبر تروزدیل ایمی مککنی 4.4 5 صفحۀ 233 اون همیشه از گی زی متنفر بود ،با اینکه گی زی تنها کسی بود که ازش مراقبت می کرد. 0 1