بریدههای کتاب وحید راد وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 142 ناراحتی انسانها نه در اثر بروز حوادث، بلکه به خاطر نظری است که دربارهی این حوادث دارند. 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 139 خوشبختی یک عادت ذهنی است، یک برداشت ذهنی است، اگر آن را یاد نگیریم و همین حالا روی آن تمرین نکنیم، هرگز تجربهاش نخواهیم کرد. 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 135 خوشبختی کیفیتی از ذهن است که اندیشه از زمان لذت میبرد. "شیندلر" 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 127 نگاه کردن و گوش دادن را آگاهانه تمرین کنید، اشیاء محیط زندگیتان را لمس کنید. تا حالا شده روی پیادهرو راه بروید و سنگفرشهای زیر پایتان را واقعا احساس کنید؟ 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 93 وقتی اراده و تخیل در تضاد با یکدیگر باشند تخیل حتما برنده میشود. 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 61 دستگاه عصبی شما تجربهی خیالی را از تجربهی واقعی تمیز نمیدهد و با توجه به آنچه فکر یا خیال میکنید واکنش نشان میدهد. 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 58 کارتان را بکنید، توانایی انجامش به دنبال آن میآید. 0 0 وحید راد 1403/11/1 روانشناسی تصویر ذهنی: سایکوسیبرنتیک، علم کنترل ذهن ماکسول مالتز 3.8 4 صفحۀ 20 موفقیت بیش از هر چیز دیگر ایجاد موفقیت میکند. با تجربه کردن موفقیت موفق شدن را یاد میگیریم. منظورش اینه خاطرات موفقیتهای گذشته ساختارهایی در ذهن ما ایجاد میکنه که به موفقیتهای بعدی کمک میکنه. 0 0