بریدههای کتاب مهدی مهدی 1403/6/15 پیام ها: مهارت های ارتباطی مارتا دیویس 5.0 1 صفحۀ 25 ترس از این که در اشتباه باشید، تبعات گسترده ای دارد. زیرا عقاید و باور های شما به شدّت به عزّت نفستان گره خوردهاند. در اشتباه بودن میتواند برابر با حماقت، بد بودن یا بی ارزش بودن باشد. اگر باورها و نظرات به عنوان فرضیه هایی موقّتی در نظر گرفته شوند یعنی احتمال رد شدن و اصلاح برای آن ها در نظر بگیرید، میتوانند گام بسیار بزرگی به سمت جلو باشند. به جای این که عزّتنفس خود را بر اساس همیشه بر حقّ بودن و عدم اشتباه قرار دهید، میتوانید تصویرتان را از خودتان به این شکل اصلاح کنید که میخواهید حقیقت را پیدا کنید. 0 5 مهدی 1403/6/12 زیاد بهش فکر نکن؛ 33 تکنیک برای آن که در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم نیک ترنتون 0.0 صفحۀ 17 اضطراب، تفکر بیش از حد ما را در مسیری موذیانه و در عین حال هوشمندانه هدایت و از بدترین ترس های ما تغذیه میکند 0 7 مهدی 1403/6/4 سکوت شوساکو اندو 3.9 5 صفحۀ 108 گناه همیشه آن چیزی نیست که همه فکر میکنند، همیشه که دزدی کردن و دروغ گفتن نیست. گناه یک انسان این است که بی رحمانه زندگی دیگران نادیده بگیرد و از زخم هایی که پشت سرش بهجا گذاشته غافل باشد. 0 21 مهدی 1403/6/4 سکوت شوساکو اندو 3.9 5 صفحۀ 103 کشیش میخواست فریاد بزند:«بهشت آن طوری که خیال میکنید نیست.» اما جلو خودش را گرفت. این دهاتی ها شرعیاتشان را مثل بچه ها یاد گرفته بودند، تصورشان از بهشت جایی بود که در آن ظلم و مالیات سنگین نباشد. چه کسی دلش میآمد رؤیای شیرینشان را خراب کند؟ 0 5 مهدی 1403/6/4 سکوت شوساکو اندو 3.9 5 صفحۀ 88 خوب میدانستم که قنوط(ناامیدی از رحمت خدا) از گناهان کبیره است، اما حکمت خاموشی خدا را نمیفهمیدم. 0 4 مهدی 1403/5/29 زیاد بهش فکر نکن؛ 33 تکنیک برای آن که در آشفتگی های ذهنی غرق نشویم نیک ترنتون 0.0 صفحۀ 12 همه ما در دنیایی پیچیده، بیش از حد تحریک برانگیز و بسیار هوشمند زندگی میکنیم. بیش از حد فکر کردن، واکنشی به این روند در زندگی است. اما بیش از حد فکر کردن چیست؟ همانطور که از نامش پیداست، غریزه های شناختی و عادی ما را به تکاپو میاندازد. تفکر افراطی زمانی رخ میدهد که فرایند های فکری ما از کنترل خارج شوند و ناراحتمان کنند. تحلیل بی پایانِ خود و زندگی ما، مقوله ای است که پایانی برای آن وجود ندارد، ناخواسته، توقف ناپذیر و عبث! مغز انسان، معمولاً، به حل مسائل و درک بهتر شرایط کمک میکند، اما تفکر بیش از حد نتیجه ای عکس دارد. 0 7 مهدی 1403/5/22 بادام وون پیونگ سون 3.9 244 صفحۀ 30 0 11 مهدی 1403/5/22 بادام وون پیونگ سون 3.9 244 صفحۀ 30 کتاب ها مرا به جاهایی میبرند که در هیچ موقعیت دیگری نمیتوانستم به آن جا بروم، اعترافات افرادی را با من به اشتراک میگذاشتند که تا حالا ندیده بودمشان، و در مورد زندگی هایی بودند که هرگز شاهد آن ها نبودم. احساساتی که من هیچوقت قادر به درکشان نبودم و حوادثی که هیچ گاه تجربهشان نکرده بودم، همگی در این کتاب ها یافت میشدند. ذات کتاب از پایه و اساس با نمایش های تلوزیونی و فیلم های سینمایی متفاوت است. 0 13 مهدی 1403/4/25 حماسه حسینی مرتضی مطهری 4.7 18 صفحۀ 61 امروز باید عزای حسین را گرفت، اما برای حسین در عصر ما یک عزای جدیدی است که در گذشته نبوده است و آن عزای جدید این همه دروغ هاست که درباره حادثه کربلا گفته میشود و احدی جلوی این دروغ هارا نمیگیرد. امروز بر این مصیبت حسین بن علی باید گریست، نه بر آن شمشیرها و نیزه هایی که در آن روز بر پیکر شریفش وارد شد. 0 7 مهدی 1403/4/19 نامه به پدر فرانتس کافکا 3.9 27 صفحۀ 72 چیزی که تمام وجود مرا مجذوب میکند، دلیلی ندارد که حتی ذره ای هم در تو اثر کند و بهعکس؛ چیزی که از دید تو معصیت است، ممکن در نظر من معصومیت باشد، و بهعکس؛ چیزی که برای تو وخامتی به دنبال ندارد، ممکن است برای من حکم سنگ قبر را داشته باشد. 0 5 مهدی 1403/4/19 نامه به پدر فرانتس کافکا 3.9 27 صفحۀ 72 ضرورتی ندارد که درست تا وسط خورشید پرواز کنیم، اما قدر مسلم این است که باید دست کم به گوشه پاکی از زمین برویم که گاه و بیگاه آفتابی میگیرد و کم و بیش گرمایی میدهد. 0 21