بریدههای کتاب آرش کیوان آرش کیوان 1403/3/3 هیچ ملاقاتی تصادفی نیست هاکان منگوچ 0.0 1 صفحۀ 27 سختی ها و موانع مسیر، طراحی نشده اند که بیدارت کنند؛ بلکه هدفشان این است که به تو بیاموزند و بالغت کنند. 0 0 آرش کیوان 1403/3/3 هیچ ملاقاتی تصادفی نیست هاکان منگوچ 0.0 1 صفحۀ 21 هرچه بیشتر عجله کنی، دیرتر می رسی و عجله ی زیاد باعث اسراف و هدر رفتن زیاد می شود. 0 0 آرش کیوان 1402/6/24 مثل یک زن رفتار کن مثل یک مرد فکر کن دنن میلنر 4.5 2 صفحۀ 145 بهترین راه آشکار کردن جنبه های شخصیت مردها تشکر و قدردانی از آنها و لگدکوب نکردن غرور و اعتماد به نفس آنهاست. 0 1 آرش کیوان 1402/6/19 هیچ ملاقاتی تصادفی نیست هاکان منگوچ 0.0 1 صفحۀ 11 همه می توانند به جایی که تو نگاه می کنی نگاه کنند؛ اما همه نمی توانند آنچه تو می بینی را ببینند. همه می توانند عاشق شوند: اما همه نمی توانند مثل تو عشق بورزند. تو کسی هستی که آن را ویژه می کند؛ و چیزی که تو را ویژه می کند، کسی که به او عشق می ورزی نیست؛ بلکه خود عشق است. 0 0 آرش کیوان 1402/6/17 هیچ ملاقاتی تصادفی نیست هاکان منگوچ 0.0 1 صفحۀ 10 زندگی یاد گرفتن و کنار آمدن است. 0 0 آرش کیوان 1402/6/16 دانشکده کسب و کار شارون لکتر 5.0 1 صفحۀ 12 در کل دنیا، آدم های ثروتمند اولین کاری که انجام می دهند این است که شبکه می سازند؛ در صورتی که بقیه فقط آموخته اند در جست و جوی کار باشند. 0 0 آرش کیوان 1402/6/15 مثل یک زن رفتار کن مثل یک مرد فکر کن دنن میلنر 4.5 2 صفحۀ 76 مردها نمی توانند ذهن زن ها را بخوانند. ما مردها در فهمیدن خواسته های ذهنی خانم ها واقعا ناتوان هستیم. لطفا، حرفتان را واضح بزنید. 0 0