بریدههای کتاب داستان های خوب برای دختران بلندپرواز Mitra Rabbani 4 روز پیش داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 صفحۀ 97 «من وقتی بال پرواز دارم چه احتیاجی به پا دارم؟» ـ فریدا کالو 0 1 Mitra Rabbani 4 روز پیش داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 صفحۀ 107 «من زنی هستم که از کوههای زندگی بالا رفته ام و تخته سنگها را برداشته ام و به جایشان گل کاشتهام.» ـ کورا کورالینا 0 36 Mitra Rabbani 4 روز پیش داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 صفحۀ 115 «فکر نکنید یک رای ساده شما اهمیتی ندارد. بارانی که زمین خشکیده را طراوت میبخشد از قطرههای باران ساده تشکیل شده است.» ـ کِیت شِپارد 0 0 مطهره سزاوار 1403/11/28 داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 صفحۀ 192 ✨️دختران هم می توانند قهرمان باشند✨️ 💖 الهام بخش من وانگ ژینایای💖 0 0 𝐀𝐧𝐢𝐚 1403/5/3 داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 صفحۀ 31 << وقتی زیبایی از درون بجوشد هیچ کس نمیتواند آن را ندیده بگیرد یا انکار کند.>> اَلک وِک 0 5 𝐀𝐧𝐢𝐚 1403/5/2 داستان های خوب برای دختران بلندپرواز النا فاویلی 4.3 11 صفحۀ 17 << شیطنت چیزی نیست که بشود آن را برنامهریزی کرد، شیطنت خود به خود پیش میآید.>> آسترید لیندگرن 0 4