بریدههای کتاب طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی 🇮🇷 فضائل 🇵🇸 1404/2/26 طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.2 4 صفحۀ 7 ستارهای دیگر از خاک عاشقخیز تبریز سر برآورد تا آسمان ایمان و معرفت و شوریدگی را شمسی تازه باشد. :))))) 0 0 مرآت 4 روز پیش طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.2 4 صفحۀ 50 می فرمود:«معنای واقعی(إِیَّاکَ نَعبُدُ وَ إِیَّاکَ نَستَعِینُ)،فقط در وجود اهلبیت علیهمالسلام مصداق دارد.بقیه ما مشکل داریم،در زبان موحدیم؛ولی در اعمالمان همه مشرکیم!». 0 1 محمد امین پرنیان 1403/9/7 طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.2 4 صفحۀ 9 اهل دنیا برای فراموش کردن مشکلاتشان به شراب پناه میبرند و اهل خدا برای مست شدن به انگورهای ضریح نور نجف 1 4 🇮🇷 فضائل 🇵🇸 1404/2/26 طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.2 4 صفحۀ 9 نقطه آغاز عاشقی دقیقا همان جاییست که عشق، به اوج خود میرسد: نجف! :)))))))♥️ 0 1 چِـری🍒 1403/12/24 طبیب: صد روایت از زندگی میرزا جواد آقا ملکی تبریزی موسسه جوانان آستان قدس رضوی 4.2 4 صفحۀ 20 کلید جلب رحمت الهی، اشک است. گریه آن است که از سوز دل آید بیرون و الا هر آب چشمی گریه نیست؛ ولی افتضاح اینجاست که ماها از آن گریه دروغی هم عاری و مبرا هستیم. چرا که همان گریه دروغی را هم اگر انسان مواظب باشد، اثری در قلب میکند که بالاخره به گریه واقعی و حقیقی منجر میشود. 0 6