بریدههای کتاب لبخندی به رنگ شهادت: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر مخلوق او🇵🇸🌱 1403/6/22 لبخندی به رنگ شهادت: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر محسن حسن زاده 4.7 7 صفحۀ 36 《تا فرمان پذیر خوبی نباشی ، فرمانده خوبی نخواهی شد!》 0 5 مخلوق او🇵🇸🌱 1403/6/22 لبخندی به رنگ شهادت: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر محسن حسن زاده 4.7 7 صفحۀ 29 عاشق خدا باش تا معشوق خلق شوی..... 0 2 مخلوق او🇵🇸🌱 1403/6/22 لبخندی به رنگ شهادت: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر محسن حسن زاده 4.7 7 صفحۀ 34 《وقتی می خواهی در مورد موضوعی مطالعه کنی ، حوزه مطالعه ات را گسترده تر کن ابعاد گوناگون آن موضوع را بررسی کن و آن را از زوایای مختلف ببین ؛ این گونه است که می توانی صاحب نظر شوی .》 0 3 مخلوق او🇵🇸🌱 1403/6/23 لبخندی به رنگ شهادت: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر محسن حسن زاده 4.7 7 صفحۀ 62 کار کردن همیشه سختی داره اگه دنبال این باشیم که همه کارها باب میل ما باشه ، برای ما سخت میشه ولی اگه آستانه صبر را بالا ببریم ، هم کار پیش می ره و هم ما تو کار محکم تر می شیم. 0 2 مخلوق او🇵🇸🌱 1403/6/23 لبخندی به رنگ شهادت: زندگی نامه و خاطرات جوان مومن انقلابی مدافع حرم، پاسدار شهید عباس دانشگر محسن حسن زاده 4.7 7 صفحۀ 57 .... :《چقدر خوبه آدم عاشق خدا بشه وهمه زندگیش بشه واسه خدا! اون وقت خیال آدم راحت می شه ! سخت است ولی شدنیه!》 0 2