بریدههای کتاب آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی فاطمه دستیار 1404/4/23 آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی لیندا الدر 3.9 3 صفحۀ 49 دانش آموز: خیلی از آدم بدها خودشان فکر نمیکنند بد باشند. 0 1 فاطمه دستیار 1404/4/24 آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی لیندا الدر 3.9 3 صفحۀ 72 پرسشگری سقراطی سبب میشود دانشآموزان به جای آنکه برای تصحیح اشتباهاتشان صرفاً متکی به آموزگار باشند، خود تصحیحگر شوند. 0 0 فاطمه دستیار 1404/4/24 آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی لیندا الدر 3.9 3 صفحۀ 80 پرسشگر از منظر باورهای دیگران به جهان بنگرد، در ذهن خود مجسم کند که پذیرفتن این باورها به چه معنا خواهد بود، و کنجکاو باشد که بفهمد جور دیگر پنداشتن چگونه است. 0 0 فاطمه دستیار 1404/4/24 آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی لیندا الدر 3.9 3 صفحۀ 87 ما جهان و هر چه را در آن هست به واسطه پرسشهایمان میفهمیم. 0 0 فاطمه دستیار 1404/4/24 آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی لیندا الدر 3.9 3 صفحۀ 91 پرسشهای عمیق اندیشهی ما را از سطح به عمق میکشاند و وادارمان میکند با پیچیدگیهای جهان روبهرو شویم. 0 0 فاطمه دستیار 1404/4/24 آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی براساس مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی لیندا الدر 3.9 3 صفحۀ 97 اگر به واسطه پرسشگری به مردم نشان بدهیم کدام باور یا عمل معقولتر است بهتر خواهند آموخت، تا اینکه به ایشان بگوییم چه کار باید بکنند یا چه باوری داشته باشند. 0 0