بریدههای کتاب محدودیت صفر آیدا حامدعلی 1402/7/17 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 4.5 1 صفحۀ 13 جهان وقتی آغاز شد که هیچ خودش را در آینه دید 0 4 آیدا حامدعلی 1402/9/25 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 4.5 1 صفحۀ 154 ما میتوانیم از خداوند رهایی از همه افکار و خاطراتی که ما را عقب انداخته اند را بخوانیم ، خداوندی که بهتر از هر کسی از سرشت ما مطلع است. 0 5 آیدا حامدعلی 1402/9/23 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 4.5 1 صفحۀ 145 هدف از زندگی این است که لحظه به لحظه به سوی عشق برگردی. برای دستیابی به این هدف ، اشخاص باید بدانند خودشان مسئول همه زندگی شان هستند.افراد باید به این نگرش و آگاهی دست یابند که تفکرات لحظه ای آن هاست که زندگی شان را این طور که هست ،میسازد . در واقع مشکل ما ،مردم، مکان ها و شرایط نیستند ، بلکه افکار ماست.همین طور ما برای اینکه هیچ علت بیرونی برای مشکلاتمان وجود ندارد ،باید سپاسگزار و قدردان باشیم. 0 2 آیدا حامدعلی 1402/9/28 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 4.5 1 صفحۀ 194 من روی زمین وظیفه ای دارم که بر دو بخش است . بخش اول آن ،اصلاح است و بخش دومش بیدار کردن افرادی که خواب هستند.تقریبا همه مردم در خواب هستند و راه بیدار کردن مردم ، کار روی خودم است. دکتر ایهالیکالا هو لن 0 4 آیدا حامدعلی 1402/7/18 محدودیت صفر هالیکالا هیولن 4.5 1 صفحۀ 23 موسس شیوه هو اوپونوپونو مورنا است ، او یک کاهن ( کشیش اهل هاوایی) یا حفظ کننده اسرار است . او برای درمان اشخاص از طریق «خدای درون وجود هر فرد » که در حقیقت گرفته شده از خالق حقیقی است ،از خداوند برگزیده کمک می گیرد. 0 2