بریدههای کتاب محمدجواد و شمشیر ایلیا Abolfazl_Ebrahimi 1402/9/4 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 22 صفحۀ 220 این کتاب برای کسانی که علاقه زیادی به داستان های قرآنی دارن خیلی خوبه و برای بچه های کوچک برای یاد گیری قرآن خیلی خوبه. 0 1 یادت باشد... 1403/10/3 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 22 صفحۀ 157 «والكاظمين الغيظ والعافين عن الناس » «کسانی که خشم و عصیانیت خود را فرو می برند و مردم را می بخشند، و خدا درستکاران را دوست دارد.» 0 0 یادت باشد... 1403/10/3 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 22 صفحۀ 96 «و اذا مرضت فهو یشفین» به نام خدایی که هر وقت بیمار شوم مرا شفا می دهد. 0 0 یادت باشد... 1403/10/3 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 22 صفحۀ 166 «و یعدهم و یمنیهم و ما یعدهم الا غرورا» شیطان به آن ها وعده می دهد و به آرزوها سرگرم می سازد در حالی که جز فریب و نیرنگ به آن ها نمی دهد. 0 0 یادت باشد... 1403/10/3 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 22 صفحۀ 62 سال ها قبل از بعثت پیامبر(ص)، حروفی از باغ تورات و باغ انجیل به کتاب تورات و انجیل سفر کردند، اما مردم با اون ها رفتار بدی داشتند و اون ها هم به باغ تورات و باغ انجیل برگشتند.الان سال هاست کسی به دنبالشون نیومده.آدم ها برای خودشون حرف های دیگری ساختن و توی کتاب هاشون نوشتن.اما حروف اصلی و واقعی تورات و انجیل توی باغشون هستن و تا زمان برگشتن «موعود»، اون ها همون جا می مونن. 0 0 یادت باشد... 1403/10/3 محمدجواد و شمشیر ایلیا فاطمه مسعودی 4.3 22 صفحۀ 179 وجود موجود تاریکی برای همه ی انسان ها یک آزمایش بزرگه.اون موجود نیرومندیه، اما خودش می دونه که نمی تونه بندگان واقعی خداوند رو شکست بده.هر وقت احساس کردی داره میاد سراغت به خدا پناه ببر و بگو معاذ الله یعنی به خدا پناه می برم. 0 0