بریدههای کتاب رهنامه؛ سلامت و ورزش حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 18 و آنهایی که اهل خدا هستند،توجه به خدا دارند،ورزش جسمی میکنند و ورزش روحی؛انها در تمام مدت، اشخاصی هستند که پژمردگی در آنها نیست، افسردگی در آنها نیست،و این یک نعمتی است از خدای تبارک و تعالی،که خداوند نصیب همه بکند،ان شاءالله... 0 3 حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 20 اگر پرورش روحانی در انسان پیدا بشود،آن وقت قدرت جسمانیاش هم مضاعف می شود. 0 3 حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 20 همان طوری که کوشش میکنید که جسمتان قوی باشد،کوشش کنید که روحتان قوی باشد. 0 3 حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 27 شغل خدمت به بیماران،یکی از شریف ترین شغلها است. 0 4 حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 39 من ورزش را برای عموم مردم لازم میدانم. من ورزش را برای جوانان لازم میدانم؛برای غیر جوانان _میان سالان و پیرمردان و پیرزنان_هم واجب میدانم. بنابراین، اگر ورزش برای جوانان لازم است،برای امثال ما واجب است؛چون برای افراد میان سال،مسئله مرگ و زندگی است. 0 3 حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 68 این جسم کوچک_همین جسمِ با این حجم و با این عرض و طول مختصری که بنده و شما داریم_توانایی هایش خیلی بیش از اینهایی است که ما داریم از آن استفاده میکنیم؛این را در آینده بشر کشف خواهد کرد. 0 3 حوراء سادات 4 روز پیش رهنامه؛ سلامت و ورزش جلد 29 معاونت پژوهش و آموزش موسسه ی پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 4.8 1 صفحۀ 69 این جسمِ با این همه دارای تحرک،با یک عامل معنوی همراه است و آن عامل،خرد و اراده ی انسان است، که انسان میتواند این دو را به کار بگیرد و جسم را هدایت کند و در جهتهای گوناگون آن را حرکت بدهد. 0 3