بریدههای کتاب پیش از آنکه بگذاریم بروی K@nashi 3 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 375 این ها چه طور می توانستند زندگیِ کسی را که تا این حد (برای من) با ارزش بود، بی ارزش بشمارند؟(🌱🌞) 0 8 K@nashi 2 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 389 📚ما باید هر جایی دنبال (شادی) باشیم؛حتی توی روزهای (خیلی بد)🌈 0 5 K@nashi 5 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 254 💔ارتباط ما خیلی (آسیبپذیر و شکننده) بود و باید هم میبود؛ اون هم به خاطر شخصیتی که توی اون مرحله از زندگیمون داشتیم.☀️🌧️ آدم توی کل عمرش (فقط یه باره)¹ که اینجوری عاشق میشه؛ (عاشقی از روی سادهدلی🙂)اینجور عاشق شدن💖هم همیشه (عمیقترین لطمهها) رو به آدم میزنه و بعد از اون، آدم حسابی عوض میشه...🦋 این عشق(💖)باعث میشه یه آدم دیگه بشه.(🖤) 0 4 K@nashi 3 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 355 📚📌من می تونم کلِ روز و شب این جا بشینم و همه ی این صفحه ها رو با این (ناامیدی ها) پُر کنم؛ اما در نهایت بالاخره مجبورم راهم رو انتخاب کنم. یا همین جا، گوله بشم و بمیرم...⚪🕊️ (ای کاش) واقعاً به همین سادگی باشه. 0 6 K@nashi 1404/1/31 پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 31 (قضاوت) را برای (خودمان) نگه داریم و آن را آشکار نکنیم.🙂💛 0 13 K@nashi 5 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 251 🔶🥃یه لیوان نوشیدنی نیست که تو رو مست می کنه؛ چیزی که باعث مستی تو میشه و از تو یه دائم الخمر می سازه،همون هزاران مزه کردن های ساده ست!(اعتیاد) هم یه جورایی درست مثل (عشق) می مونه؛ توی لحظه های اولیه،😌اصلاً نمیتونی تصور کنی که ممکنه این (عشق)(❤️|🖤)(درد) هم همراه خودش داشته باشه. از (عشق) فقط خنده و لبخند و لحظههای شاد و دلپذیرش را میبینی.😌در واقع (عشق) رو سپرِ بلای خودت تصور میکنی، (تا اینکه) متوجه میشی همه ی اینها سرابی بیش نبوده😴 و در واقع این (عشق) تیری بوده که (خودت) رو هدف گرفته!🏹❤️(🖤) 0 9 K@nashi 3 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 353 📚خیلی چیزها تویِ زندگیِ من اجتنابناپذیر بوده و چی برام داشته؟ ؟🌝نمی دونم چرا هر چی می تونسته به دردِ من بخوره و کمکم کنه، من روبه روش قرار می گرفتم؛ چرا جلوی عادت هایی که من رو به سمت تباهی می کشوند، نمی ایستادم و باهاش مقابله نمی کردم؟ ؟🌚من جواب هیچ کدوم از این سوال ها رو ندارم. نمی دونم توی این تونلی که گیر کرده م،باید از کدوم طرف برم که تهش یه نوری ببینم💫.اون قدر می دونم که راه برام ازهمه طرف مسدود شده، (اما همش تقصیر خودمه) و (دیگه مهم نیست) الان چی کار کنم.💔❄️ 0 4 K@nashi 6 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 183 📚به جایی رسیدم که دیدم دیگه خودم را با این تنهایی شدیدی که باهاش روبه رو شده م،سازگار کردم.🖤 0 12 K@nashi 3 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 353 📚📌برخلاف هر چیز دیگه توی زندگی، ( ترک کردن) کاملاً یه مسئله ی سیاه و سفیده. شما یا مصرف میکنین یا نمیکنین... و این میلِ به استفاده، چنان قوی و قدرتمنده که واقعاً اجتناب ناپذیره... (🌱) 0 2 K@nashi 3 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 358 خُب، اگه گهگاه اون هایی رو که بهشون چسبیدی، ول کنی و یه کم بیای سراغ ما، شاید بهتر بفهمی ما چه جوری زندگی می کنیم.(🙂) 0 3 K@nashi 7 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 128 📌📚🌱مثل گیاهی که از (ریشه و از خاک) بیرون کشیده شده باشه، ریشه های (روح من) هم آسیب دیده بود.(🥀) 0 7 K@nashi 1404/1/30 پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 24 📌📚اون روز روزِ خیلی بزرگی برای مـن بود، لوک... مـن خیلی خوب اون تاریخ رو به یاد دارم؛ نه به خاطر اینکه بهترین روزِ زندگی مـن بود🌈، بلکه به خاطر اینکه بـدترین روزهای زندگـی م🖤،(دنبال) همون روزِ خاص اومده بود.❤️🩹 0 6 K@nashi 3 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 354 📚بدون شک حس های تازه ای که حکایت از تغییری به یاد موندنی و بزرگ در بدن من داشتن.🤱🏻🌈🌱 این پوست و استخوان ها توی (سی سال گذشته) هیچ نفعی نداشته ن، جز سوء استفاده ی دیگران و حتی خودم! اما یکهو معجزه ای توی این بدن رخ داده بود و همه چی تغییر کرده بود.💫 0 2 K@nashi 1404/1/31 پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 60 📌📚شما چیزی رو که هیچ وقت نداشتی،هیچ وقت از دست نمی دی؛(حتی توی شرایط بحرانی!) 0 7 K@nashi 5 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 227 📚📌تجربه ی من می گه (اعتیاد) همیشه ریشه توی یه سری (جدایی ها) داره و از یه سری (زخم های کهنه و عمیق) نشئت می گیره. 0 14 K@nashi 1404/1/31 پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 45 ماتم زده، به غریبه هایی زُل زده بودیم که برای عرض تسلیت به خونه می اومدن؛ (ما انگار از دور شاهدِ تراژدیِ زندگیِ اون ها بودیم،نه صاحب عزا.)🖤 0 5 K@nashi 5 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 223 📚این که دردم رو می دونم،دلیل بر این نمی شه که می تونم درمانش کنم. 0 10 K@nashi 6 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 205 📚📌از اون بیشتر متنفر میشدم؛ تا جایی که (این تنفر بخشی از چیزی شد که من الان هستم.❤️🩹) کسانی که دلیلی برای نفرت داشتن ندارن، اصلاً (درک نمیکنن) که این قضیه چه بلایی سرِ آدم می آره. نفرت برای بارِ اول مثل یه نقطه ی سیاه(⚫)روی یه پارچه ی سفیده؛(⚪) شما میتونی حسابی اون رو بسابی و بسابی و بشوری و بشوری... اما همیشه این لکه سرِ جای خودش میمونه؛(⚫) اون پارچه تا ابد عوض شده و تغییر کرده و دیگه پارچه ی اولیه نیست.💔🖤 0 6 K@nashi 7 روز پیش پیش از آنکه بگذاریم بروی کلی ریمر 4.0 1 صفحۀ 138 📚دوست داشتنِ زیاد💗من رو می ترسونه... من از این که بخوام همه ی این (خرابی ها) رو آباد کنم می ترسم.(🖤) 0 7