بریدههای کتاب راهی است راه عشق ...: جاذبه های اسلام از نگاه تازه مسلمانان حوراء سادات 1404/3/4 راهی است راه عشق ...: جاذبه های اسلام از نگاه تازه مسلمانان حسین سروقامت 4.7 2 صفحۀ 27 می دانستم عقیده،گره قلبی است و دینی که با قلب گره نخورَد،دین نیست. 0 1 معلم آینده🌱 7 روز پیش راهی است راه عشق ...: جاذبه های اسلام از نگاه تازه مسلمانان حسین سروقامت 4.7 2 صفحۀ 1 <<کسی که علم ندارد نباید از یادگیری خجالت بکشد.>> 0 1 معلم آینده🌱 7 روز پیش راهی است راه عشق ...: جاذبه های اسلام از نگاه تازه مسلمانان حسین سروقامت 4.7 2 صفحۀ 11 0 1 حوراء سادات 1404/3/4 راهی است راه عشق ...: جاذبه های اسلام از نگاه تازه مسلمانان حسین سروقامت 4.7 2 صفحۀ 33 گاهی به معبد و گاهی به کلیسا می رفتم.ساعت ها دعاهای آنان را میخواندم؛ولی از شما چه پنهان،هیچگاه حس نمیکردم که کسی به حرف های من گوش میدهد. 0 1 حوراء سادات 1404/3/4 راهی است راه عشق ...: جاذبه های اسلام از نگاه تازه مسلمانان حسین سروقامت 4.7 2 صفحۀ 24 وقتی کتاب آسمانی شما را می خواندم،یقین داشتم که گوینده ی این سخنان، آفریننده ی حقیقی عالم و آدم است...من بی آنکه مسلمان باشم،با قرآن انس گرفته بودم! 0 1